En fest att minnas för evigt

I lördags var jag, Jessica och vår lillebror på fest hos vår faster Ulrika som fyllde år. Det är en fest jag kommer bära med mig i hjärtat för evigt. Alla hade fått i uppdrag att ta med sig valfritt instrument, jag hade med min en trumma. Ulrika sjöng flera sånger, det gjorde vi andra också. Jag och Jessica sjöng en duett och det var vackert och sorgligt att stå där uppe. Jag kommer minnas den här festen för evigt.

IMG_0125

Min farmor, hon fyller snart 80 år. Hon är min stilförebild, tänk att se ut så och vara som hon är när man är 80 år. Hon är en av de roligaste människorna jag känner. Hon säger alltid vad hon tycker och tänker och berättar gärna gamla minnen om när pappa var yngre. 

IMG_0229

Lillebror och jag <3 

IMG_0260

Kolla farmors kläder! Hon har alltid högklackat, jag har aldrig sett henne i någonting annat. Hon är alltid såhär välklädd och tjusig. Som jag älskar henne. 

IMG_0182

Jag är glad att hon finns med oss, frisk, pigg och stark. Jag började gråta vid ett tillfälle för det var någon som fattades. Vår älskade farfar. Jag saknar honom, alltid. Farmor och farfar levde aldrig ihop under min livstid. Farfars fru var också på festen, hon är också en viktig person i mitt liv. Jag älskade att åka och hälsa på henne och farfar. Så glad att hon fortsätter finnas i våra liv, även fast farfar inte finns med oss längre. Jag är dock säker på att farfar var där, själsligt. 

IMG_2409

Lilla pappa. Jag blir bara mer och mer lik honom för varje år som går. <3

IMG_0156

Jessica, födelsedagsbarnet Ulrika, jag och lillebror. Min faster sjunger helt fantastiskt. 

IMG_2423

Tacksamheten över den här kvällen är så stor. Jag är glad att ha så många fina människor i min familj och släkt. Även om många av oss bara ses ett par gånger per år, så är kärleksbanden lika starka. Det känns att vi är släkt, att det finns något alldeles speciellt där. Alla är måna om varandra och många är lika tokiga som jag och Jessica. Den där tokiga sidan har jag helt klart fått från min pappa. Och det är jag stolt över. Jag är även SJUKT stolt över Jessica som tog körkort idag. När hon ringde mig vid lunchtid skrek jag rakt ut av lycka. SÅ VÄRD DET! Äntligen kan hon slappna av och bara fokusera på att bebisen snart ska komma.

 1. Ida skriver:

  Vad otroligt otroligt vacker du är. Det bara strålar om dig 😍 vart kommer din fina klänning ifrån? Hade så gärna haft en sån på en släktträff i sommar

 2. Karin skriver:

  Gud vilken tjusig kvinna din farmor är! Ja, ni är fina allesammans.
  Kram från Karin.

 3. E skriver:

  Vad fint! Och vad ung er pappa ser ut, han måste ha varit väldigt ung när han fick dig och Jessica? ☺️❤️

   1. Annika skriver:

    Jag trodde att din pappa var din bror innan jag läste bildtexten!

    Så vackert och kärleksfullt inlägg ❤️

   1. E skriver:

    Det var min också! ☺️ Och jag är lika gammal som du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..