Ett sätt att lösa relationsproblem

Det finns saker man kan betala för om man vill slippa onödigt tjafs i en relation. En bra sak med mig och Nicklas är att vi redan varit i relationer och bott med andra, så vi vet hur vi vill ha det. Och hur vi absolut inte vill ha det. Båda två var direkt överens om att anlita städhjälp när vi flyttade ihop. Varje fredag kommer vår städerska hit och gör det superfint. För oss är det värt varenda krona. Istället får vi mer tid för våra barn och för varandra. Och för jobbet! Vi kan alltså prioritera och lägga tiden på andra saker istället. Har ni andra knep som räddar relationen?

Städning kan lätt bli ett irritationsmoment i en relation. Man har förväntningar på sin partner (och kanske på sig själv?) hur man vill att det ska se ut hemma. Jag och Nicklas är väldigt olika där. Jag har inga problem med att det är lite stökigt och rörigt. Jag kallar det för ett kreativt kaos. Nicklas gillar rent och ordning och reda. Jag gillar också när det är rent såklart, men jag har inga problem med att det ligger lite kläder på golvet. Eller står ett glas eller två i diskhon.

Vi är olika, men trivs så himla bra ihop. Vi kompletterar varandra. Jag stökar ner, han städar upp. Hehe. Skoja. Men på riktigt har vi två personligheter som passar ihop. Och vi visar alltid varandra respekt. Det är så otroligt viktigt i en relation. Vi ger varandra utrymme och tid att växa som par men också som personer. Jag tycker om att hitta på saker tillsammans, men jag gillar också när Nicklas är iväg med sina vänner och jag med mina. 

Midsommarafton 2018. Tänk att ett år reda har gått sen den här bilden togs. Det känns som året bara flugit förbi. I morgon firar vi hemma hos Jessica med barnen och det känns som att det kommer bli minst lika bra som förra året. Även om det verkligen är nåt visst med att åka båt och vara ute i skärgården på midsommar. Hur firar du? Kommentera gärna!

  1. Åh jag skulle inte gråta om någon annan kom och tog städningen åt oss…tyvärr kan vi inte prioritera en sådan tjänst så som vår ekonomi ser ut just nu. Plus att min man aldrig skulle betala för det även om vi kunde haha! Men vi har bråkat massor om städ och hushåll genom åren och det är sååå tråkigt.

    Jag tar familjen och sticker till Sthlm för att fira min kusin som fyller 30 🙂 Glad midsommar!

  2. Ida skriver:

    Du och din syster.. ni är bara såå vackra. 😍Jag firar med barnen, mannen, resten av min familj + annat löst folk i mors sommarstuga. 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..