ANNONS

Bildbonanza från midsommar

/

Här kommer massa bilder från vårt midsommarfirande hos Jessica och Ibbe. 

IMG_0435

Jag inhandlade massa blommor till kransarna. När jag var liten blommade alltid midsommarblomster, då köpte man liksom inte blommor för att göra kransar. Eller minns jag fel? Jag vet att mamma ibland köpte blåklint och nån vit historia, men inte såhär mycket blommor.

IMG_0475

Blev nöjd med min krans!

IMG_0514

Philip ville helst ha en helt blå krans, men det var lättare sagt än gjort. Jag klippte av några blommor från Jessicas uteplats. Och så fick han prästkragar. Han var supernöjd! Nicklas ville inte ha någon krans. 😉

IMG_0559

Alice stod bredvid mig och peppade mig när jag gjorde hennes krans. ”Åh, mamma. Det blir SÅ vackert. Du är SÅ duktig!”. Så gulligt med en egen hejarklack.

IMG_0536

När vi har varit iväg och gjort någonting brukar jag alltid fråga vad barnen tyckte bäst om. Alice sa att hon tyckte bäst om lekparken vid Österskärs havsbad. Och Philip gillade bäst att bada hemma hos Elsa.

IMG_0577

När vi är vi tre brukar vi lägga händerna på varandra och säga: ”Vi… är… de… tre…MUSKETÖRERNA!”.

IMG_0508

<3

IMG_0644

Efter dans kring stången blev det korv med bröd för barnen och grillad lax till oss vuxna.

IMG_0699

Vi hann även smita ut i skogen och ta några bilder. Älskar motljus!

IMG_0719

Och jag älskar henne. Hon som snart blir tvåbarnsmamma.

IMG_0805

Helt slut efter en rolig dag med lek, bus och sommartårta. Idag har vi varit och lekt på barnens nya förskola (utomhus) och barnen älskade det stället. Philip skrek ”MAMMA, jag är SÅ glad” när han sprang runt på gården. Den nya förskolan ligger hur mysigt som helst. Nu ska vi åka och möta upp Annika med familj. Vi ska ses på någon 4H-gård. <3 Ska bli mysigt att få pussa på den lilla, nyfödda bebisen igen.

6
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00