ANNONS

Midsommarafton 2019

/

Så var midsommarafton 2019 över. Vilken härlig dag! Jag kan inte ens minnas när vi hade så härligt väder på en midsommarafton tidigare. Inte en droppen regn på hela dagen. Smällvarmt vid dans runt stången vid Österskärs havsbad och en härligt ljummen kväll. Jag är så glad över att jag fick fira midsommarafton med mina allra närmsta. Nicklas, Alice och Philip och Jessica, Ibbe och Elsa. Nicklas barn var med sin mamma i år. Jag älskar midsommar!

Det är ett annat lugn över den högtiden än vad det är med till exempel julafton. Nu älskar jag i och för sig julafton också. Igen. Förut där ett tag gjorde jag inte det. Jag tycker inte om när man måste tvinga ihop massa människor som annars inte skulle umgås. Stämningen kan lätt bli… knepig.

IMG_0681

Andra året som jag och Nicklas firar midsommarafton tillsammans. Först hade jag på mig en klänning från Ellos, men till middagen bytte jag om till ett sidenlinne och en tyllkjol. Kransen har jag gjort alldeles själv (Jessica brukar alltid göra min annars) med rosa brudslöja, björk och någon annan härlig blomma. Dock gjorde jag den alldeles för liten (klassiker) så jag fick klippa upp den och knyta fast sidenband. En fin lösning!

IMG_0526

Hand i hand på vår gamla gata. Nu blommor ena busen med pioner på vår gamla tomt. Det är jobbigare än jag trodde att gå förbi där. Det känns så märkligt på något sätt. Livet blev bättre än jag någonsin hade kunnat drömma om, men ibland slås jag av hur fort allting gick. Hur jag ena dagen var gift och andra dagen skild. Ena dagen mamma på heltid, andra dagen förlorat halva tiden med Alice och Philip.

0
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00