ANNONS

Jobbkväll hemma i soffan och läppfix

/

Jag har rensat och fixat så mycket här hemma i lägenheten. Jag rev ut alla kläder ur garderoben och vikt och hängt. Så skönt! Det går så mycket fortare att hitta det man vill ha då på morgonen… Jag har även rensat de sista flyttlådorna på balkongen, så nu är vi redo att köpa möbler dit. Det lutar åt några från Ikea. Jag vill inte lägga hur mycket pengar som helst på utemöbler på balkongen eftersom planen är att köpa ett hus med tomt om några år. Jag satt på balkongen och letade bilder på Ikeas hemsida när Jessica smsade mig och skrev ”NU åker vi och badar”. Jag som hade tänkt ta en sväng till Ikea tänkte om. Det var 30 grader och strålande sol.

IMG_1367

Mina kusiner var vid badet och de hade med sig sina gulliga hundar. Den här lilla skrutten är en valp som heter Alfons. Så söt och gosig!

IMG_1332

Den här bilden kommer från Pinterest och det är sånna här möbler jag vill att vi har. Jag tror inte att vi kommer att sitta hela familjen samtidigt där ute. Men jag kanske har fel… Jag tänker mig att det ska vara en plats att sola på. En plats att läsa en bok, lyssna på en podd eller bara ta en paus från allt annat. Jag vill få upp belysning så att man känner att det är mysigt att sitta där på kvällarna när det är mörkt. Vi har en inglasad balkong (som går att öppna upp, enkelt!) så det är varmt där även på vintern.

IMG_1318

Jag fick en fråga varför jag hade ett blåmärke på min läpp och det kan jag absolut berätta om. När jag fyllde på botox på Ansiktsakademin i Täby sist ville jag testa att fixa läpparna så att det blev mer symmetriska. Jag ville inte att läpparna skulle se gjorda ut eller bli mer putiga. Utan jag ville som sagt se om man kunde få mer symmetri. Jag är supernöjd! Dag två svullnade det upp massor och jag fick lite smått panik. Men läkaren som hade gjort läpparna och botoxen lugnade mig när jag skickade bilder och sa att det var helt normalt. Dag tre var svullnaden borta och kvar är ett grymt resultat! Jag kan inte rå för att jag tycker att det är roligt och spännande att se vad man kan fixa med små medel.

Nu vankas det kvällsjobb för mig. Jag ska klippa klart Tvillingpodden där Annika är gäst och berättar om sitt planerade snitt. Och jag ska även skicka in några samarbeten som ska upp på instagram i juli. Samt sammanställa samarbeten jag gjort i juni. Det blir någon timme till framför datorn, men det är bara mysigt nu när jag ändå inte har barnen.

2
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00