Fem underbara bilder från Pinterest

När jag får tid över sitter jag och kollar på Pinterest. Dels efter inspiration till outfits och bilder på inredning. Jag kan verkligen fastna där. Även om man kanske inte har likadana kläder hemma kan man ju plocka från det man har och inspireras. En vit t-shirt till blå jeans och ett svart skärp. Så enkelt men så snyggt! Älskar den här väskan nedanför också.

6c9cc6e2bc6167fcda478e963a0015e2

Tofflorna är också så fina. Någon som sett några liknande någonstans? 

1570d9fa0a14a995fba7feba24176ab9

Jag är väldigt förtjust i trasiga jeans med hög midja. Och den här blusen till är så snygg! Jag skulle gärna köpa lite fler smycken… Jag har ett halsband och en ring som jag alltid har på mig. Ett halsband som det står ”APAN” på som kommer från Little Smith. Det har jag fått från Nicklas. A står för Alice, P står för Philip, A står för Angelica och N för Nicklas. 

fe460dbf609b89349378f35a14dc27d6

Magiskt vacker ring! <3

d35afbb6e019f24ef94275dee0c3347a

De här färgerna ihop är så fina. Jag skulle gärna ha snittblommor, eller skogsblommor hemma varje dag. I stora och små vaser.

9ad3497bbbce3afb3c6d70d0fcc82d76

Nån sån här bild vill jag ta med Hope. Jag ska be min lillasysters vän Olivia om hjälp att ta foton i hagen. Känns dock aningens läskigt att vara barfota i en hage med massa vilda hästar… Jag är hemma hos Jessica och ska bebisgosa. Men inte med hennes bebis, för den har inte kommit ut än. Utan med Annikas lilla kille Elliott. Så mysigt!

  1. Hej! Jag lyssnade på senaste avsnittet av podden igår 😊 Det var verkligen intressant att höra Annika prata om D-mer (eller hur det nu skrivs). Jag har nämligen upplevt exakt det hon beskriver, men jag visste inte att det hade ett namn! Med mina tre första barn kände jag aldrig av den där amningsångesten, men nu när jag fick mitt fjärde barn för några månader sedan hade jag det precis så som Annika säger i podden! Det har gått över helt nu, men första månaderna kände jag stark olust/depression/ångest under någon minut av amningen. När jag tog upp det med min bvc-sköterska sa hon att det är normalt och inget konstigt så jag har liksom inte funderat vidare på det, bara konstaterat att det finns där. Men nu fick jag ett namn på det! Så knäppt att kroppen spelar en dessa spratt. Har verkligen känt mig så lycklig i övrigt! Tack för en bra podd och blogg 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..