Slemproppen har lossnat nu

Inatt sov jag hos Jessica i hopp om att förlossningen skulle starta. Hon hade värkar igår, en del av slemproppen lossnade och ja. Det kändes verkligen som att det var på G. Men bebisen kommer ju när hon är redo. För mig hade det underlättat nåt enormt om hon bestämde sig för att komma innan jag och barnen flyger till Torekov på måndag. Men sånt går ju inte att planera. Det får helt enkelt bli som det blir.

IMG_1607

Idag har jag världens skönaste blus på mig. Ett plagg som inte kräver bh, det älskar jag. 

IMG_1585
Jeansen kommer från Neuw, så snygga och sköna! 

IMG_1611

Jag är hemma med barnen idag. Alice har feber men Philip är pigg. Det är inte så lätt att få Alice att ligga och vila, trots den höga febern. Jag minns det själv som att jag bara låg i soffan och åt glass när jag var sjuk som barn. Men så är det inte med Alice och Philip. De är alltid fulla av energi trots feber. Bra i och för sig, att de aldrig blir sådär ruskigt dåliga att de är sängliggande. <3 Nu ska jag lägga bort datorn, äta lite glass och kolla på Alladin.

 

  1. Em skriver:

    Jag vill gärna också veta vart blusen är ifrån 🤭

    1. Köpte den för två år sen på Best secret, så gammal tyvärr. <3

  2. Elin skriver:

    Blusen är jättefin! Vart är den ifrån? Jag kommer iof behöva bh pga ammat många barn länge 😂.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..