ANNONS

Hon har hela mitt hjärta

/

Idag var jag och Jessica för att spela in Tvillingpodden. Hon berättade sin förlossningsberättelse. En del tårar, lite skratt och sjukt mycket kärlek. Tyvärr skedde nåt tekniskt misstag som gör att det kommer att ta timmar att klippa podden, så den kommer upp senare i veckan. Hur som helst strongt av Jessica att orka med att podda när hon födde barn för tre dagar sen. När Jessica tog en dusch passade jag på att bebisgosa. Bonnie skrek och jag sjöng. Sen somnade hon på mitt bröst när jag låg i soffan. Otroligt mysigt! Hon har hela mitt hjärta, precis som om hon vore min egen dotter.

bonnie_ibohm

Ser ni fötterna? Så små men så långa. 

bonnie

Hon är verkligen ljuvlig! Hon kan redan nu skrika väldigt startk, inget litet pipande utan verkliga skrik. Det känns som en tjej med egen vilja. Världens finaste Bonnier, du är så efterlängtad. Tänk att det var du som var där inne i Jessicas mage när jag tvingade henne att kissa i en pappersmugg på Coops parkering. Helt otroligt att man kan gå från ett frö till en fullt fungerande bebis. Jag kan inte riktigt ta in det! Nu ska jag duscha barnen och sen packa till Torekov. Nu är semestern nära!!!

2
105

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00