ANNONS

Flyga med två barn som ensam vuxen

/

Vi klarade flygningen alldeles utmärkt, jag, Alice och Philip. Jag var egentligen inte så orolig över själva flygningen på dryga timmen. Jag var mer stressad över att saker inte skulle klaffa. Taxin var några minuter sen i morse, men jag hade tagit i när jag planerade tiden. Man vet aaaldrig med två barn på 4 och 5 år. När man tror att man är klar att gå kan någon plötsligt skrika ”Måste bajsa!”. Så jag är glad att vi kom fram i god tid, åt frukost och tittade på flygplan. Världens mysigaste morgon!

IMG_2043

De tre musketörerna, redo att flyga till morfars sommarhus!

IMG_2052
Här bad jag barnen leta efter nummer 7, där vi skulle lyfta ifrån.

IMG_2062

Jag satt ensam och Alice och Philip satt bredvid varandra.

IMG_2069
Philip läste de 1001 dalmatinerna och åt godis.

IMG_2068

Alice kom och satte sig hos mig för att äta second breakfast.

IMG_2067

Jag kunde till och med läsa några sidor ur min kompisa Johannas bok. Den är så bra!

IMG_2065

Hej då Stockholm!

IMG_2074
Jag har verkligen längtat efter den här veckan i Skåne! <3 Sova, träna och äta gott. Och såklart bada och leka mycket står på schemat!

7
74

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00