Dag 1 i Torekov

Guuud vad jag älskar Skåneland. Så himla underbart och ljuvligt för själen. Det blåser och har sig, men solen sken igår. Första dagen i Torekov får full pott. Jag hade dock en aningens skev bild av hur långt det är att gå till hamnen från vårt hus. Det är cirka 6 km tur och retur… Lite för långt för någon med ben som är knappa 50 cm. Philip och Alice kämpade på och ibland fick de rida på ryggen, ibland på axlarna.

IMG_0621
Vi gick ner till hamnen där vi åt korv med bröd och hamburgare. Lunchen avslutades med mjukglass med karamellströssel.

IMG_0598

Nicklas barn är så himla gulliga och omhändertagande med Alice och Philip. Så fint att se. De fick rida på deras ryggar också.

IMG_0595
Det här området pappa har sommarhus i är som en dröm. Pool, tennisbana och nära till havet.

IMG_0614
Alices lilla kanin Kacka följde med på promenaden. Han/hon följer med överallt. Tänk att hon fyller 5 år nästa vecka. Alice alltså. Eller ja, kaninen också.

IMG_0607
Lunchen intogs i lä, men det var lite kallt så Alice fick låna min jacka.

IMG_2086
När vi kom tillbaka från den långa, blåsiga promenaden bytte vi om till badkläder och hoppade ner i poolen. Den är uppvärmd, så det var helt klart skönare att vara i vattnet än uppe på land. Efter badet stod jag länge i den varma uteduschen och tittade på min familj. Min älskade familj på 6 personer. Det värmer i hjärtat att se alla tillsammans. Ett riktigt nypa sig i armen-moment. Efter allt tufft jag (vi) gått igenom, är vi nu ute på andra sidan. Älskar livet just nu!

IMG_2085

Finns det nåt gosigare än nybadade barn i morgonrock? Jag tror inte det.

IMG_2101

Mina solglasögon kommer från Chimi eyewear. Modellen heter Berry 008. Så sköna!

IMG_2107

Tack livet för att du är så fantastiskt! <3

 1. Tack för din fina blogg och att du är så öppen med dig själv och ditt liv.
  Nu undrar jag var den läckra grå tröjan med bananer som Philip,bär på en bild kommer ifrån.
  KraM❤️

   1. Tack för supersnabbt svar, Angelica!❤️

 2. åh Nej!! ”ljuvligt” och ”nypa sig i armen” har sträckt sig från blondinbella till dig!
  Såå lustigt att många bloggar använder sig av dessa uttryck typ jämt nuförtiden 😀

  1. Hahah åh! Jag ÄLSKAR att du uppmärksammade detta. Jag skrev det bara just därför, haha. För att så många bloggar börjat skriva så i tid och otid. Så jag ville se om det lyftes upp av någon. Och ja, det gjorde det 😀 Kram

   1. haha är det sant! jag föll i fällan!:D det var absolut ingen kritik, tycker bara det är kul att så många har börjat använda sig av de uttrycken!

    1. Haha, javisst 😉 Ja, jag håller med. Väldigt många blåmärken på armarna blir det 😀 hehe

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..