Dag 2 i Torekov

Och så var dag 2 slut i Torekov och vi är inne på dag 3. Igår var det inte så bra väder så vi tog en förmiddag hemma. Efter att vi hade ätit frukost satte vi oss ute i trädgården, insvepta i filtar och kollade på film. Eller några spelade, några kollade på klipp på youtube och jag passade på att bara andas.

IMG_2131 2

Mulet och lite kallt.

IMG_2135 2

Jag passar på att njuta så länge barnen vill vara nära, det kommer ju komma en tid när de inte vill sitta nära längre.

IMG_2133 2

Långsam morgon och förmiddag, det passade oss alla perfekt.

IMG_2141

Himlen bestämde sig för att vara fortsatt grå, så vi bestämde oss för att gå och bada i poolen i alla fall. Eller, alla fyra barnen badade och jag och Nicklas var poolvakter.

IMG_2164
Sånna kontraster att barnen hade badkläder och vi jeans och tjocktröjor. Jag minns att jag älskade att bada som barn, oavsett väder. Men nu är det inte riktigt lika njutbart längre… märkligt det där hur saker ändras. Samma sak med nöjesfält. Förut kunde jag åka allt. Om och om igen. Nu blir jag yr och illamående av bara ett åk i en snurrande karusell.

IMG_2179

Så nöjd med längden på håret nu. I augusti ska det bli blondare.

IMG_2154

Vi har typ bestämt oss för utemöbler till balkongen, men det hade varit härligt med sånna här, modell större. Efter lunchen spelade vi fotboll, lekte med Pippi-memory och ritade. På kvällskvisten kom solen och vi gick till poolen igen. Då kände jag för att bada och jag tror att vi lekte i över en timme.

IMG_0738

Kast med liten Flipp!

IMG_0749

Nära, nära.

IMG_0756

Så gosigt.

IMG_2159

Alice har gått på simskola och ska fortsätta med det till hösten. Det är en aktivitet som hon och A har (hennes bonusmamma). Hon är verkligen som en fisk i vattnet.

IMG_2193

När vi kom hem duschade vi varmt och satte på oss pyjamas. Sen blev det chips och ännu mer ritstund. Här hade jag varit uppe på ovanvåningen och Philip kom med den tomma skålen och sa ”Snääälla mamma, kan jag få några fler chips?”. Det fick han. Sen spelade vi fotboll tills benen blev trötta. Då blev det saga i sängen och båda somnade vid min sida efter bara 20 minuter. Jag smet ut till Nicklas och hans barn. Så åt vi rökta räkor, drack iskall cola zero och tittade på Solsidan-filmen. Så roligt att se när de är här nere i Torekov. Idag blir det en dag på stranden, om solen vill kika fram.

 

  1. Sara skriver:

    Varför flög du och barnen ensamma till Skåne. Hur kom Nicklas och hans barn dit? Vore det inte enklare och trevligare att åka alla tillsammans?

    1. Hej Sara, vi har ingen bil där vi får plats allihopa, så det gick inte. Och vi behövde ha en bil här nere för att kunna åka till affären och så vidare. Så därför tog Nicklas och hans barn hans bil, och jag och mina kids flög ner. Hur enkelt som helst! 😀

  2. Emma skriver:

    Ett tips är att fiska krabbor vid Kattvik. Vi var där igår när vädret var lite sämre. Tar 15 min att åka dit från Torekov.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..