ANNONS

Som om tiden stått stilla

/

Vissa människor behöver man inte höras med varje vecka eller månad. Man kanske bara har möjlighet att ses ett par gånger per år, men det är som om tiden stått stilla. Jag älskar att umgås med den typen av människor. Där det aldrig känns stelt eller jobbigt. Där det inte klagas eller pikas att man aldrig ses. Jag har ofta dåligt samvete över alla vänner jag inte hinner med, så jag behöver inte pikas.

Johanna är en sån vän där allt bara flyter på. Vi har så mysigt när vi ses och det känns som tiden stått helt stilla. Hon och hennes familj kom och hälsade på oss i Torekov igår. Vi grillade spett som man fick göra själv. Vi hade korv, köttbullar, fläskfilé, halloumi, tomater, paprika och champinjoner att välja mellan. Alice älskar råa champinjoner, så hon grillade inte sitt spett. Det som fungerar mindre bra med 6 barn runt ett bord är att prata. Jag började berätta om Jessicas förlossning, men kom inte längre än att hon hade öppnat sig 5 cm. Jag ska klippa ihop Tvillingpodden ikväll, så på måndag kommer Jessicas förlossningsberättelse. Revanschen.

img_5987
När vi hade ätit upp den grillade lunchen begav vi oss till poolen för lek och bus. Jag älskar verkligen att bada.

IMG_2306

Ååååå hej!

IMG_2327

Philip var så gullig mot lilla August som är 1 år. Det märks att han är vad vid sin lillasyster, han är så omtänksam och gullig.

Nu har vi äntligen landat hemma och jag sitter i soffan med båda barnen. Vi har ätit middag och ska titta på Lejonkungen nu. Jag tror att det blir tidig sänggång då båda verkar trötta. Förståeligt efter en vecka full av lek och bus. Borta bra men hemma bäst!

1
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00