ANNONS

Till havs!

/

Idag står båttur på schemat. Och Alice ska få hålla sin kusin Bonnie för första gången. Hon är extremt peppad på det. Hon var sjuk när vi träffade henne sist, så då fick hon bara peta lite på ena foten. Jag är så glad att Jessica och Ibbe har båt, det är verkligen livskvalité för mig. Det är sällan jag känner mig så fri och levande som när vi är ute på sjön. Det blir en lite dagstur, för i morgon jobbar jag.

Tanken var att barnen skulle till sin pappa idag, men så blir det inte. Alice fyller 5 år på onsdag och det är min tur att ha henne på hennes födelsedag. Lucky me! Jag får alltså massa extradagar med mina små. Jag jobbar måndag och tisdag så då ska barnen vara hos min mamma. Till allas stora lycka! De har saknat sin mormor när vi var nere i Torekov.

Igår frågade Alice när vi skulle åka till Gotland igen. Hon ville åka och hoppa i hoppborgen som fanns intill stranden. Det är ingenting vi har inplanerat, men jag skulle gärna åka på semester dit igen. <3

Jag måste leta upp den där gula klänningen, den är så fin! Jag inser att jag inte packat upp allt än från flytten. Det finns ett par säckar (!) kvar med kläder. Det får bli en regnig dag i sommar som jag tar tag i det. För nu blir det sol, glass och båt!

0
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00