ANNONS

Företag i konkurs

/

Jag såg att Room har 50% rea! När jag och Nicklas var där för ett tag sen och frågade hur det kommer sig att allt var så billigt, sa de att de bara ”vårstädade”. Men man kände liksom i luften att det var nåt annat. Och det är ju tyvärr så att Room ska stänga efter att ha gått i konkurs. Tråkigt tycker jag som älskar att strosa runt där. Och det slog mig nu i skrivande stund, att vi beställt en soffa från Room… Som vi betalat handpenning för. Nu är det bara hålla tummarna för att vi får leverans i alla fall. Förmodligen inte va? Åhhh så irriterande. Såklart ett riktigt i-landsproblem. 

9fe3d4afc23e32edbe0a6c1098215cd2

Jag hittade en sån fin bild som inspirerade mig att fixa ännu mer hemma. Jag vill förstora upp bilder på barnen, svartvita, och rama in. Göra bilderna riktigt stora! Maffigt va? Den här bilden kommer från den här bloggen, jag hittade bilden på Pinterest. 

IMG_2425

Det blir inte den här bilden vi förstorar upp, hehe. Philip får ibland smaka en liten klunk cola zero. Kanske inte megabra som mamma att tillåta det, men jag tänker att det inte är någon fara.

IMG_2411

Så mycket lycka i den här lilla fisapan. Älskar hennes lilla vampyrtand!

5
74

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00