ANNONS

Alice 5 år

Vilken lycka att just jag har fått vara Alices mamma i 5 år idag. I går pratade jag och Alice om natten då hon föddes. Hon visste inte att hon föddes på natten och hon tyckte att det var väldigt spännande. Vi pratade om att det var alldeles mörkt, men varmt när hon kom. Att hon tittade på mig med ett öga. Hon skrattade åt mig när jag visade hur hon såg ut när hon precis hade kommit ut. Älskade, fina tjej. Min förstfödda. Min dotter. Det var så härligt att få ha henne hemma hos oss på hennes födelsedag. Jag och hennes pappa har barnen varannan födelsedag och nu var det min tur. Tänk, nästa gång jag firar henne här hemma fyller hon 7 år (!). Så sjukt att tänka så.

0121F085-C14C-4E52-AC68-2304F130F844

Hon har önskat sig en sjöjungfrudräkt hur länge som helst. När jag och Nicklas var på Cypern hittade jag den här rosa. Den är riktig, alltså med simfena. När hon blir större kommer hon kunna simma med den här, som en riktig sjöjungfru. Hon blev så glad över presenten.<3

IMG_2650

Innan kalaset drog igång gick vi till en lekpark i närheten. Alice hade på sig sina nya skor som jag köpte på Afound. Ett fynd! Jag önskar att de hade funnits i min storlek också, skorna kommer från Adidas. 

IMG_2665
Kalaset blev hur lyckat som helst. Jag är van vid tjafs och sura toner inför ett kalas. Tyvärr. Men med Nicklas är det inte så. Ingen stress, inget tjafs, inga sura miner. Vi är världens bästa team när vi ska ha gäster. Alice gjorde sin egen jordgubbstårta och vi sjöng för henne. Jag tror att vi var över 20 personer här i lilla lägenheten. Min familj är minst sagt stor. Jag är så glad att både farmor och mormor kom hit. <3 Det betyder mycket för mig att de vill fira min dotter, det är liksom ingen självklarhet.

Jag ska be Jessica skicka över fler bilder från kalaset. Jag fokuserade på gästerna och inte på att fota. Vi bjöd på tunnbrödsrullar med potatismos, korv och sallad. Och massa tillbehör. Eller korv med bröd om man hellre ville det. Succé! Så smidigt och oväntat gott med tunnbrödsrulle.

4
81

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00