ANNONS

När han hjälper mig med mitt jobb

Jag och Nicklas har precis varit nere vid vattnet här i Silverdal för att fota ett av mina samarbeten som kommer upp på instagram i veckan. Jag och Jessica brukar hjälpa varandra med samarbeten och plåtningar, men nu frågade jag Nicke om hjälp. Han hjälpte så gärna och det var riktigt kul att få med honom i mitt jobb. Få honom att se en liten del av allt jag gör med mina sociala kanaler. Jag tänkte att det vore en kul bild om jag gick ”monkey bar”… Det gick sådär. Bilden nedanför är en bild som är tagen i samma sekund som jag ramlade ner, efter att ha sträckt båda mina armar.

IMG_2829

Jag var lika glad för det! 

Jag älskar dagar som dessa. Dagar där man får sova ut och sen inte har några måsten. Eller jo, ett måste att jobba en stund, men det är bara kul. Nu ska vi se om det går någon film på bio ikväll. Och kanske gå ut och äta. Det är en av få fördelar med att ha barnen på halvtid. Att vi kan passa på att göra sånt här när barnen inte är hemma. Vi får så mycket tid för bara oss. Det tror jag gör att vår relation är så pirrig och härlig. Vi ger varandra tid och närhet.

1
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00