ANNONS

Är fyra barn bättre än tre?

/

Det är så mysigt att Jessica fått en till bebis. Att Elsa blivit storasyster, jag har blivit moster igen och Alice och Philip har fått en till kusin. Deras fjärde kusin! Det är gulligt att se hur Elsa, Alice och Philip är med lilla Bonnie. De är alla tre omhändertagande, gosiga och fascinerade över denna, nya lilla varelse. När vi åkte båt senast satt jag och tjuvlyssnade (och höll koll så inget var för hårdhänt med lille bebis) på när Alice och Elsa pratade. 

IMG_2559

Alice: Elsa… Tror du att Bonnie tycker om Babblarna?
Elsa: Ja, Alice. Det tror jag faktiskt. Men inte nu, hon kommer säkert att gilla det när hon blir större.
Alice: Jaha. Okej.

IMG_2565

Tänk vad härligt för lilla skruttan att komma till så många som älskar henne villkorslöst. Nu känns det i hjärtat att inte längre bo granne med Jessica. Drömmen hade ju varit om jag hade frilansat nu och bott vägg i vägg som förut. Men nu är det inte så, och det blir ju bra i alla fall. När vi ses har vi ganska mycket mer att prata om än förut. Det finns för och nackdelar med allt. Jag är övertygad om att vi kommer att bo nära varandra igen i framtiden. Vi tycker om varandra för mycket för att bo mil ifrån varandra. Är det bättre med fyra barn än tre? Jag tänker att de alltid kan leka två och två då… Nu blir det lätt att någon av de tre blir lite utanför.

IMG_2571

Hon och Jessica (och min mamma) är på väg hit för jag och Jessica ska spela in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden.

Mamma ska ta ut Bonnie på en promenad när vi poddar. Och förutom att podda ska vi planera en ny företagsidé och boka konferens som vi ska åka på i höst. Om ni har något bra tips på konferensställe i Stockholmområdet får ni gärna kommentera. Vi har varit på Rånäs slott och Häringe Slott innan. Både de ställena har varit toppen! Vi har även varit på Centralbadet på en dagskonferens, också mysigt. Men nu vill jag att vi bor kvar, så vi har mycket tid att lägga upp en affärsplan och budget för nästa år. Vi kommer även ta in en ny ekonom i företaget, det blir spännande!

Här hade vi minst sagt långt hår! Jag kan sakna det, även om det är skönt att slippa pyssla om löshåret.

9
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00