När man försöker få till ett familjefoto

När vi var hemma hos mamma försökte vi få till en gruppbild på min mamma och alla hennes fyra barnbarn. Det var lättare sagt än gjort… Någon tittade bort, en annan petade näsan. Sen tröttnade alla. Men några fina bilder fick vi till i alla fall. Det känns värdefullt att ha den här typen av bilder på allihopa. Det kan bli ett roligt projekt, att ta en ny sån här bild varje sommar. Det är roligt att se hur alla åldras och ändras utseendemässigt.

IMG_3278
Alice, Elsa, mormor, Bonnie och Philip – så gulliga allesammans!

Jag älskar att kolla på bilder från min barndom. Nu är dock det mesta digitalt… Jag har gjort två fotoböcker, men annars finns liksom bara bilderna i datorn eller på mobilen. Framkallar ni foton?

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..