Vad gör ni när ni inte har barnen?

Jag får ganska ofta frågan, på sociala medier, och när jag träffar kompisar – vad gör du och Nicklas när ni inte har barnen? I början när jag och Nicklas träffades, så sågs vi bara när vi inte hade barnen. Det tog ett tag innan jag fick träffa hans barn och han fick träffa mina. Så de veckorna vi inte hade barnen då, ja då sågs vi två. Jag längtade redan från start efter att få bo med Nicklas på heltid. Men eftersom båda har barn sen innan kände vi att det inte var någon stress. Då när vi sågs, bara vi två, gjorde vi saker som par gör mest. Gick ut och åt middag, gick på bio, tränade tillsammans, kollade på film. Stannade i sängen hela dagen. Låg och pratade hela nätterna. Träffade vänner och gick ut och drack vin. (Jag drack alkohol när vi träffades).

IMG_3478

Nu när vi äntligen bor tillsammans flyter liksom livet på. Jag får mina barn på torsdagar och han på fredagar. När vi inte har barnen fortsätter liksom livet, men på ett annorlunda sätt. Det behövs inte planeras middagar, luncher och mellanmål på samma sätt som när vi har barnen. Inför att barnen ska komma hit är kylskåpet alltid fyllt och skafferiet fullt med härligt bröd. När barnen lämnar oss då känner vi sällan eller aldrig någon brådska att åka och storhandla. Vi äter ute en hel del. Vi träffar vänner och ibland blir det en macka eller två framför en serie på Netflix. En vecka kan se så olika ut, men vi båda försöker jobba mer när vi inte har barnen och mindre när de är hos oss. Samma sak med tvätt och städ. Nu har vi städhjälp varje fredag (sån lyx!) men tvättar försöker vi göra när barnen inte är här.

 

  1. Emelie skriver:

    Kloka val av er att lägga mer tid på hushåll & jobb när barnen inte är hos er! ❤️ Men samtidigt härligt att hinna vårda relationen också! Är själv gift och älskar att alltid få ha våra barn hos oss – men det är fasen inte lätt att få till sexet ens med 2 (snart3!) barn.. Haha. Så där har ni en fördel – även om jag förstår den enorma saknaden varannan vecka! ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..