ANNONS

Man väljer vad man vill visa

/

Sist jag la upp ett inlägg med bortvalda bilder, sånna som jag inte publicerar för att de inte blev bra, var det väldigt uppskattat. Så här kommer 5 nya bilder som aldrig borde få se dagens ljus. Vissa är inte så hemska, bara inte så som jag vill visa mig själv. Jag tycker dock att det är viktigt att visa sig själv i alla vinklar. Inte bara så som man själv tycker att man ser snygg ut på. Det är ju det vanligaste… att man vill se så bra ut som möjligt. Det är ingenting konstigt med det, men då och då kanske fler kan visa bilder som inte är perfekta?

IMG_3578

Ett öga. Ett försök att se lite gullig ut. 

IMG_3406

Klåda. 

IMG_3335

Gullig häst. Trött tjej.

IMG_3288

Min näsa är så annorlunda än Jessicas… Trots att vi är enäggstvillingar. Min mamma har till och med frågat om jag har opererat den. Men det har jag absolut inte gjort! Jag opererade mina bröst i hemlighet för mamma, när jag var yngre. Men jag skulle ju aldrig kunna fixa näsan utan att hon skulle se det. Jag får helt enkelt acceptera att jag har en näsa som mer ser ut som en näbb i många vinklar. Dock brukar jag inte lägga ut bilder som denna, där man verkligen ser den fågellika vinkeln. 

IMG_2828

Min favorit! Inga ben. Ingen hals. Lika glad för det!

16
121

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00