När man hittar gamla bilder

Igår pratade vi gamla minnen på jobbet och jag visade klipp på när jag och Jessica var körtjejer/doatjejer i kungsträdgården i Stockholm. Jag önskar att jag hade fler bilder från det, men nu hittar jag inte fler. Jag och Jessica sjöng med Belle, på Trasdockans dag. Det här var 10 år sen… Så nu är det okej att skratta åt hur tusan vi såg ut. Strumpbyxorna… Hur som helst är det ett minne för livet. Tanken var att jag och Jessica skulle vara så lika som möjligt, men dagarna innan gick Jessica och färgade håret mörkt. Eller rött. Det ser rött ut på bilden nedan. Så vi var inte så lika.

Ingen av oss vågade sänka mickstativen när vi kom ut på scenen, så de var alldeles för högt upp för att vi ens skulle höras när vi sjöng. Haha, lika bra det. Jag var så satans nervös. Det var helt klart kul att uppträda, men den där stora drömmen om Melodifestivalen är det mest Jessica som har. Jag skulle nog kraxa som en kråka, av ren nervositet. Kanske kul i och för sig. Vi har ju fortfarande kvar vår låt som vi skickade in till Melodifestivalen. Den är grym! Vi borde släppa den, bara för att. Vill ni höra den?

 1. E skriver:

  Jaa vill höra!

 2. Sofia skriver:

  Vill jättegärna höra!

 3. Jaaaa vi vill höra den hahahha
  Vad kul att vara så modig att man vågar göra sånt.
  Det känns som att det är de som sticker ut i mängden just så som ni gör och som har mer självsäkerhet är de som lyckas som influencers, inte de blygare och stilla personerna.
  Det är nog därför jag är mindre bloggare haha.

  Kram fina du

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..