ANNONS

Dags att återgå till gamla rutiner

/

Igår när jag gick och la mig kände jag mig sugen på havregrynsgröt och ägg för första gången på länge. Sommaren har bestått av mycket bröd till frukost, ibland smoothie. Men när det är varmt är jag sällan eller aldrig sugen på gröt. Både Philip och jag åt gröt i morse, gjord på vatten, havregryn och kanel. Vi toppade den med havremjölk (tips är att skaka massor så att det blir skum), bananer och kanel. Väldigt gott! Det blir en helt annan smak med havremjölk än vad det är med vanlig mjölk. Jag tror att fler och fler kommer överge den vanliga mjölken och övergå till havrebaserad. Tror inte ni det?

IMG_4382

Det är även dags att försöka få den här lilla Sprallisen i säng tidigare eftersom förskolan börjar nästa vecka. Nya förskolan här i Sollentuna. Så himla spännande! 

IMG_4385

”Mamma, kan du ta en bild på mig?” sa Philip och drack sin juice. Sen ville ha se hur den blev. Skrutten.

IMG_4380

Jag har hittat nytt porslin från Søstrene Grene. Har ni varit i den butiken? När jag är där vill jag köpa allt, det är så fina saker. Och prisvärt! Det går aldrig ha för många koppar och dessa var så himla goda att dricka ur. Jag köpte grå, ljusblå och vita koppar. Sen blev det några stora och några små skålar också i samma färger. 

IMG_4387
När jag la bort mobilen stannade kameran i denna vinkel. Fint ju! Samma lampa som jag visade igår, den är så fin. Den heter Sinnerlig och kommer från Ikea.

IMG_4393

Nu väntar vi på leverans av nya soffan. De kommer någon gång mellan 08-11. Det löste sig trots att ROOM gått i konkurs. Jag är så glad att det gick att köpa den, trots att vi först fick höra att vi skulle gå back 6000 kr. Vi hade betalat handpenning redan i juni och skulle få soffan nu i augusti. Vi hade ingen tanke på att företaget kanske kunde gå i konkurs. Tur nu att det gick att få soffan i alla fall, men nu kommer jag tänka både en och tre gånger innan jag beställer någonting som är så pass dyrt som en soffa. Nu ska jag fota vår gamla soffa och lägga ut den på Blocket.

7
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00