ANNONS

Välkomna på loppis på lördag!

/

Jag, Jessica och Annika har dragit ihop en liten loppis på lördag i Annikas trädgård. All info hittar du här nedanför på bilden. Vi kommer att sälja saker billigt och det kommer att finnas korv och fika till försäljning. Det vore så roligt om just du ville komma! Jag ska försöka hitta min rosa Greta-klänning och sälja den. Jag tror även att jag kan hitta den som är grå. Loppisen kommer som sagt att vara hemma hos Annika, i Danderyd. Skulle det regna kommer vi hålla till inomhus, men vi hoppas på uppehåll. Har det regnat hos er inatt? Jag vaknade vid tre-tiden av att regnet öste ner utanför. Då kröp jag nära Philip (som nu när Nicklas är borta sover inne hos mig) och pussa på hans lilla kind. Alice får också sova inne hos oss om hon vill, men hon sa när jag frågade ”Mamma, jag är fem år. Jag sover mycket bättre ensam”. Okej. Jag är 34 snart och sover mycket bättre ihop, hehe. Det sa jag inte till henne, men att sova ensam har aldrig varit min grej. När jag var yngre och var ute och festade brukade jag följa med killar hem, bara för att slippa sova ensam. Sorgligt ändå. Allt jag ville var att ha sällskap.

IMG_3734

Jag vet att både Jessica och Annika kommer sälja bebiskläder, så kom och shoppa!

IMG_5075

Jag och Chichen i strålande solsken!

IMG_5032
Den här fina klänningen från By Malina har jag skänkt till välgörenhet, en auktion som Läkarmissionen hade. Men jag kommer sälja andra fina klänningar till riktigt bra priser (max 300 kr styck!).

Till exempel denna härliga i 100% siden.

Idag ska vi åka till Åkersberga och leka med Jessica och kidsen. Och gosa med mormors kaniner. Sen ska jag sätta mig och prismärka alla saker som ska säljas på loppisen. Jag hade tagit fram några fina (oanvända!) gosedjur som barnen fick syn på och skrek ”VARFÖR har du packat ner de här i en påse?”. Och när jag förklarade att vi skulle ha loppis bar Alice ut alla grejerna hon ville behålla och ställde in på deras rum. Detta är alltså saker de inte ens sett eller lekt med på flera år, som legat nerpackade i flyttlådor… Jaja. Det kommer finnas fina saker att köpa i alla fall.

2
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00