Ledsen för missförstånd

Ledsen för missförstånd här i bloggen. Mitt förra inlägg, där en läsare mailat mig i hopp om att få tips och hjälp, landade helt fel hos några av er. Eller rubriken till inlägget gjorde det. Jag förstår om ni tycker att det hade varit en clickbait med ”jag har blivit lämnad” om jag lagt ut det på instagram, med ett uppmaning att man skulle svepa upp. Då hade jag förstått irritationen. Men så var verkligen inte fallet. Jag skriver självklart rubriker som lockar till läsning, men här hade jag ingen tanke på att ni skulle bli upprörda. Tjejen som skrev mailet har hört av sig och tackat för era fina ord. <3 Ni andra är också välkomna att maila mig, om ni behöver ventilera er och få stöd och tips från alla läsare här.

IMG_4727

Jag får inte nog av närheten och kärleken från den här lilla gosmunken. Jag fick frågan idag om jag blir sugen på en till bebis. Och en del av mig blir det. Och en annan (större) del är inte det minsta sugen på en till bebis. Jag har fått två fantastiska barn och nu två underbara bonusbarn. Så jag känner mig nöjd. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Men som sagt, jag skulle gärna föda barn igen. Men det är många i min närhet som är gravida eller planerar att bli, så jag kommer få massa bebisgos i alla fall. Och Bonnie ser jag lite som min egen. Jag älskar att ha henne nära, prata med henne och gosa. Hon är så ljuvlig!

Nu har jag och barnen mys i soffan. De har fått lördagsgodis och jag har precis ätit sushi. Så himla gott! Alice valde en kexchoklad och Philip ville ha gummibjörnar. Vi var hos mamma innan och hon hade rensat sitt godisskåp, så vi behövde aldrig handla godis idag.

 

 1. Erika skriver:

  Vill berätta för dig, Angelica och även till dig som drabbades att ha blivit lämnad. Jag såg en ny bok i bokhandeln idag. Då kom jag på er som har varit i situationen och i nuvarande situationen. Vill gärna tipsa boken – ”Lämnad”-att överleva en oväntad separation av Åsa Kruse. Har inte läst boken men jag bläddrade lite och boken verkar vara bra. Till dig som drabbades – Hoppas att det ordnar sig för dig.

  Kram

  Erika

 2. Efter du hade blivit lämnat och börjat träffa andra, kunde du någon gång känna ”varför skulle han tycka om mig och varför skulle han tycka jag är fin” ?
  Min förra kille var otrogen mot mig ståndet tog slut och nu har jag börjat träffat en och jag har så svårt att förstå varför han vill träffa mig och sen efter vi har setts så tänker jag han vill säkert inte ses något mer.
  Har du något tips på att inte tänka så här?
  Tycker att din blogg är så underbar 😊
  Kram

 3. hahahaha underbart att folk faktiskt orkar bli ARGA eller irriterade för en sån sak. Självklart använder man rubriker som lockar! Är det inte själva grejen med att få fler läsare, få jobbet att rulla, herre min gud hur svårt ska det vara att förstå en sån sak. Det är som vilken tidning som helst, jag ser inte ens att det skulle vara hemskt om du la det på instagram heller. Du har ett jobb, jobbet är influenser och för att få jobbet att rulla, läsarna att komma så får man dra till med rubriker och sen förklara i texten. Varför ens be om ursäkt för det? Nä du gör all rätt. Älskar din blogg!

  1. Madde skriver:

   Håller med och tänkte precis samma sak när jag läste kommentarerna! Herregud vad folk är lättkränkta och PK nu för tiden.

 4. A skriver:

  Tycker inte det var clickbait. Jag tänkte dock först att det handlade om din förra relation när jag läste rubriken, men i första meningen förstod man ju direkt att det var någon som hört av sig till dig. Tycker det är fint av dig att ge råd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..