ANNONS

Ledsen för missförstånd

/

Ledsen för missförstånd här i bloggen. Mitt förra inlägg, där en läsare mailat mig i hopp om att få tips och hjälp, landade helt fel hos några av er. Eller rubriken till inlägget gjorde det. Jag förstår om ni tycker att det hade varit en clickbait med ”jag har blivit lämnad” om jag lagt ut det på instagram, med ett uppmaning att man skulle svepa upp. Då hade jag förstått irritationen. Men så var verkligen inte fallet. Jag skriver självklart rubriker som lockar till läsning, men här hade jag ingen tanke på att ni skulle bli upprörda. Tjejen som skrev mailet har hört av sig och tackat för era fina ord. <3 Ni andra är också välkomna att maila mig, om ni behöver ventilera er och få stöd och tips från alla läsare här.

IMG_4727

Jag får inte nog av närheten och kärleken från den här lilla gosmunken. Jag fick frågan idag om jag blir sugen på en till bebis. Och en del av mig blir det. Och en annan (större) del är inte det minsta sugen på en till bebis. Jag har fått två fantastiska barn och nu två underbara bonusbarn. Så jag känner mig nöjd. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Men som sagt, jag skulle gärna föda barn igen. Men det är många i min närhet som är gravida eller planerar att bli, så jag kommer få massa bebisgos i alla fall. Och Bonnie ser jag lite som min egen. Jag älskar att ha henne nära, prata med henne och gosa. Hon är så ljuvlig!

Nu har jag och barnen mys i soffan. De har fått lördagsgodis och jag har precis ätit sushi. Så himla gott! Alice valde en kexchoklad och Philip ville ha gummibjörnar. Vi var hos mamma innan och hon hade rensat sitt godisskåp, så vi behövde aldrig handla godis idag.

5
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00