ANNONS

My business, your business and god’s business

/

För många år sen var jag på Bara Vara i Dalarna. Kursen heter ”Dörröppnare 1” och jag fick den i present av min låtsaspappa. Jag behövde verkligen den då, men jag skulle även behöva den nu. Det var en fantastisk upplevelse av meditation, samtal och många många tårar. Jag kan rekommendera alla som har möjlighet att gå den kursen. Den förändrade mig, på djupet. Ett citat därifrån som jag alltid bär med mig är ”my business, your business and god’s business. Det är så sant. Jag är ju troende, så för mig är det lätt att tillämpa. Men även för er som inte är troende tror jag att det är ett motto att leva efter.

Att bry sig om sig själv och skita lite mer i alla andra. Skita lite mer i vad alla andra gör. Bara bry sig om det som är ens egen business. Och det man inte kan påverka ska man inte lägga så mycket tid på… Det ligger i guds händer. Är det något jag är allergisk mot så är det skitsnack. Jag tål det inte längre. Jag har själv varit en person som snackat massa skit, men till vilken nytta? Vem mår egentligen bra av det? Ingen! Det är helt normalt att störa sig på människor, på hur de ser ut eller vad de säger. Men måste man prata om det med andra? Varför känner många ett så starkt måste att berätta saker vidare? Känner ni igen ”Jag har LOVAT att inte säga det här till någon, så du får INTE berätta det här vidare”? Jag känner igen det. Och det är sorgligt ju, för då vet man ju inte riktigt om det man själv säger till den personen i förtroende, faktiskt stannar där.

IMG_4933

Jag har köpt en ny kalender som jag tycker så mycket om. Nu är det inte många dagar kvar på Skincity och jag har en hel del inbokat redan nu. Inget doula-uppdrag än, såklart! Jag har inte gått min utbildning än, den går jag i november. Men däremot ska jag och Jessica hålla i en utbildning på tre dagar på en skola. Det ska bli så kul! Nu när det nya frilanslivet är så nära längtar jag verkligen efter det.

IMG_3956

Nu ska jag stänga ihop datorn, borsta tänderna och krypa ner nära Philip. Det är äntligen mammavecka igen och vi sover hos min mamma. Vi har städ i morgon så det är skönt att hålla sig undan lite då tycker jag. På lördag ska jag på bröllop, så mamma ska vara barnvakt. Det är lite dumt att det blir så just när det är mammavecka, men bröllop är bröllop. Mycket prioriterar jag bort när jag har barnen, men detta bröllop vill jag verkligen gå på. Förresten har jag varit nykter i mer än ett år nu, men mer om det i helgen. Jag är SÅ stolt över mig själv!

1
75

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00