En kärleksfest utan dess like

Bröllopet i helgen var rakt igenom magiskt! Det är alltid speciellt att gå på bröllop där det inte är ens egna vänner som gifter sig. Det var en av Nicklas bästa vänner som sa ja till sin S. Jag har träffat många av vännerna flera gången, men det är ingen som jag umgås med utan Nicklas. Däremot pratade jag och en av tjejerna om att ses snart, hon är verkligen så himla gullig och fin. Bröllopet var ute på FågelbroHus, jag har aldrig varit där innan men hade hört att det skulle vara vackert. Och vackert var det! Paret gifte sig i en kyrka en bit därifrån.

IMG_5099

Istället för ris (kastar någon ris längre?) kastade alla rosblad på brudparet när de kom ut från kyrkan. Så otroligt fint att slänga in mörka blad med de ljusa tycker jag.

IMG_5089

IMG_5106

Min klänning kommer från H&M. 

Jag kände mig helt pirrig och nykär när jag såg Nicklas i smoking. Eller, jag skulle nog räkna mig själv som rätt nykär fortfarande. Trots att vi varit tillsammans i ett och ett halvt år. Men det där allra pirrigaste där man har svårt att fokusera på annat är såklart borta. Men när jag ser att det är han som ringer slår hjärtat ett extra slag.

IMG_5086
Finaste brudparet <3

IMG_5110
Nicklas och kvällens DJ Vemund. Det är länge sen jag dansade så mycket som jag gjorde på bröllopet. Det var dans under middagen och dans i flera timmar efteråt.

IMG_5120

My forever!

IMG_5131

Det delades ut isfacklor flera gånger under kvällen, så bra tips för att få till en riktigt festlig stämning.

IMG_5138

Maten på Fågelbrohus var riktigt bra. Till varmrätt var det oxfilé som på riktigt var det godaste köttet jag ätit. Jag äter inte kött så ofta längre, men när jag väl äter det, då är det ju underbart när det är så gott så man storknar. Se också denna vackra dessert! Chokladterrin med halloncoulis med färska bär, pistagenötter och blommor.

IMG_5164

Mitt halsband kommer från Little Smith (det står APAN på det), klänningen är som sagt från H&M och väskan är även den från H&M. Armband från Waroncancer och Syster P. Jag hade velat ha nåt tunt litet skärp i guld, men det hann jag aldrig hitta. Ljuslila var en populär färg på bröllopet, det var två andra tjejer som hade samma nyans som mig.

Jag är så glad att jag fick uppleva denna magiska kärlekshelg. Det är som att det strös ett kärleksglitter över de andra paren på plats. Och jag tycker ju att det är nåt alldeles speciellt med vigslar i kyrka.

 1. Eva skriver:

  Såg/krockade med din Niklas i MOS i fredags inne i en affär. Han var SÅ trevlig! Inte bara mot mig utan även affärsbiträdet! Funderade på att säga ngt om att jag följer dig, men hejdade mig. Haha!

 2. Emma skriver:

  Angelica kan inte du skriva lite om hur du kan tänka dig en ny förlovningsring och vigselring? Jag ääälskar ringar och dina ”gamla” var verkligen snygga! Jag har en förlovningsring med en stor sten på en carat med supertunt guldband till (vanbruuns Amelia) och en liknande vanbruuns ester till men den är inte från vanbruun. Vore så kul att veta hur du tänker då jag gillar din stil! Kram

 3. Maria skriver:

  På vårt bröllop kostade gästerna ris och blåste såpbubblor då inget annat var tillåtet pga för kort tid mellan vigslarna är rätt vanligt att det är så speciellt alla kyrkor med grusgång utanför.

 4. Sandra skriver:

  Sista bilden på dig – SÅ fin med den klänningen och bakgrunden!
  Och även jag håller med dom andra, ni är så fina tillsammans. Det syns verkligen hur kära ni är 💕

 5. Ida skriver:

  Vilket vackert par ni är och du är så fin i den klänningen ( älskar lila 😊).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..