ANNONS

Jag älskar klänningar, året om!

/

Jag förknippar inte klänningar med sommar, för mig passar klänningar året om. Jag gör ett återkommande samarbete med Ellos på instagram, så många av de senaste klänningarna kommer därifrån. Men jag shoppar även på H&M, Gina tricot, Asos, Afound, Drylake och ByMalina. Jag matchar med sandaler på sommaren och kör sneakers eller boots på hösten/vintern.

Jag är på jakt efter en svart, knälång tyllkjol som jag vill styla med en stickad grå tröja. Jag ska googla runt och se vad jag hittar. Jag tycker ju om att fynda saker på andras instagram, bloppisar. Bra miljötänk och härligt att saker som bara hänger i andras garderober kan älskas av någon annan. Jag tror många har plagg hemma som bara hänger där år efter år, som någon annan verkligen skulle använda ofta.

A7564605-5227-4999-8B22-F02168029CDD

Den här gula är från Ellos. Jag älskar när man markerar midjan, som med det här snöret. 

IMG_4033

Den här gröna också. 

IMG_6494

Den här svarta kommer från Asos och sandalerna köpte jag på Mallis för en herrans massa år sen. 

44F6C966-26BB-48C6-9256-E034672D9150

Midsommarklänning från Ellos. 

IMG_0232

Rostbrun klänning från Indiska och sandaler från Zara. Alices hatt är från Polarn o Pyret, klänning kommer från H&M och skorna är adidas från Afound. Mina solglasögon är 008 från Chimi.

Jag är sugen på nya outfits till hösten och ska återigen gå igenom och rensa min garderob. Jag vill sälja av lite mer innan jag köper nytt. Det är så stor skillnad att ha gått från att ha ett helt hus med massa förvaringsmöjligheter, till att bo i lägenhet med 5 andra. Det finns inte sådär megastor plats för alla kläder, så jag använder mest samma samma hela tiden. Det går nästan alltid att fynda i sin egen garderob…

1
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00