ANNONS

Träningspass på 18 minuter

/

Innan jag åkte och hämtade barnen körde jag ett snabbt styrkepass här hemma på 18 minuter. Så ofta som jag tänker ”nej, jag hinner inte träna”. Men det gör jag ju. Jag hade absolut 20 min (ink dusch) att ta. För min egen skull. För min egen kropp. För mitt välbefinnande. Så jag körde ett hårt styrkepass på 18 minuter där jag tränade mage, rygg, ben och armar. Det kändes så skönt när det var klart! Jag hade tänkt avsluta dagen med ett lättare yogapass, men det enda jag vill nu är att dricka en stor kopp te och äta några mackor. Jag är inte det minsta sugen på yoga. Jag vill lägga mig nära Nicklas i soffan och kolla på nya serien Fartblinda. Har ni hunnit se den?

IMG_5217

Nicklas har både matta och kettlebells här hemma vilket är kanon. Jag har även gummiband här hemma som jag tänkte använda nästa gång. Jag har fått massa träningsövningar av A, barnen bonusmamma som är PT. Jag måste nog friska upp minnet och träna en gång till med henne. Jag glömmer så lätt. När jag tränar med en PT känns det liksom ganska lätt. När jag är ensam sen och ska göra övningarna hemma eller på gymmet, ja då står det still. Men det finns ju massa appar att ladda ner som jag kan kika på, jag har bara inte det tålamodet. 

IMG_5193
Med en matta och en kettlebell på 8 kg kommer man ganska långt hemma. Jag har ett gym på jobbet, men eftersom jag ska sluta jobba där heltid kommer jag inte längre kunna nyttja det gymmet. Jag står i valet och kvalet om jag ska köpa ett gymkort här på stället på Silverdags torg. Men samtidigt… Det går att springa ute ett bra tag till och som sagt, jag har grejer för att kunna styrketräna hemma. Hur tränar ni? På gym? Ute? Hemma? Promenader? Inte alls? Kommentera gärna. Nu blir det serie och te. Och en macka eller två.

15
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00