Då känner jag mig rik

Jag och Jessica har precis spelat in Tvillingpodden. På grund av att Jessica precis köpt ett hus och håller på att sälja sitt blev det ingen tid för inspelning innan. Det avsnittet vi spelade in idag släpps på måndag. I avsnittet frågar Jessica mig när jag känner mig som rikast. Och det har inte alls med pengar att göra. Jag kände mig som rikast igår när jag hade hämtat barnen på förskolan. När man åker till förskolan åker man förbi ett café och jag ville att vi skulle fika där efter förskolan. Det blev succé! Såklart, haha. Men när vi satt där vi tre och de åt chokladbollar kände jag mig rik. Rik på kärlek och lycka. Rik som mamma. Jag tycker om att umgås hela stora familjen, men det är nåt visst med att bara vara vi tre. De tre musketörerna!

IMG_5221

Nu är de så pass stora att vi tre kan sitta och ha en konversation. Det är så skönt att inte längre behöva mata någon när man fikar eller äter. 

IMG_5226

Riktigt goda chokladbollar! 

IMG_5228

Kaffe ändå, livets dryck! 

Nu ska jag slänga ihop en tzatziki till kycklingen som Nicklas håller på och steker. Han saknar vår grill, jag förstår honom. Han älskade verkligen att grilla. Jag kan absolut sakna att sitta utomhus, men fördelarna med den här lägenheten väger faktiskt upp. Vi hörs senare ikväll!

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..