ANNONS

Hur många omaka strumpor kan man ha?

/

När jag sorterar tvätt blir jag lika förvånad varje gång. Hur många omaka strumpor kan det finnas? En miljon! Jag smsade barnens pappa för att fråga om de andra små strumporna fanns där. Som svar fick jag att en, kanske två finns hos honom. Men du undrar jag… Finns det på riktigt ett slukhål för strumpor? Vad gör de i slukhålet? Har de fest? Dansar de? Kollar de Netflix? Jag förstår inte vaaar de tagit vägen. Så istället för att fundera mer över det kör Philip rätt ofta ”rocka rocka sockorna” som han säger. Och han gör det med stolthet, så jag vill inte slänga alla ensamma strumpor. Och sen åkte jag faktiskt och köpte nya till båda barnen. Men fortfarande… hur kan de bara försvinna? Jag har ju haft tvätt maskin hemma ända sen jag fick barn. Så de har inte fått fötter i nån tvättstuga som delas. Någon annan med samma problem?

omaka_strumpor
Så många fina, så många ensamma. Så många hela som skulle kunna användas.

Igår var jag och två kollegor, My och Emma, på ett event. Jag ska kolla om jag har några bilder att ladda upp här sen. Det var så mysigt att få krama massa gamla människor från min tid på VeckoRevyn. <3 Det var en rolig tid i mitt liv, livet som reporter på en tjejtidning.

maybelline_alice_stenlof

Jag älskar den här typen av outfit. Fluffig tröja och tyllkjol. Men tröjan var på tok för varm att ha igår, så jag svettades som en liten apa. Så fint dock med blomstervägg! Nu ska jag susa iväg till jobbet för att jobba några timmar. Sen bär det av till Tooooorekov med bästa gänget. Världens bästa helg!

14
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00