ANNONS

Att andas riktigt ren luft

/

På plats i Torekov! Så så så underbart att få andas riktigt ren och härlig skåneluft. Det är som om ett lugn kommer över kroppen och själen när jag kommer hit ner till Torekov. Jag älskar pappas hus och att ha närheten till havet. Igår kom vi fram vid 19-tiden och då blev det pizza och grekisk sallad. Jag hade sjukt ont i magen igår, så efter middagen la jag mig i soffan och somnade till ljudet av skrattande vänner. De spelade kort och det var så härligt att höra deras bubblande skratt.

IMG_5383

Vi ställde klockan i morse och gick ut på en morgonpromenad. 6 kilometer blev det och vi gick ner till lokala bageriet och handlade croissanter. 

IMG_5402

Vi letade efter Hugh Grants hus, men hittade det inte. 

IMG_5398

Så otroligt fint hus! Kolla tornet! 

IMG_5396

Finns det nåt vackrare? Jag tror inte det! Det är verkligen nåt med havet. 

Nu ska vi hoppa ut till tennisbanan och spela i en timme. Sen väntar brunch och poolhäng. Det känns fint att få den här sista sommarkänslan här nere i Skåne. Luften här är inte sådär klar och krispig som hemma. Det kändes nästan som vi hade åkt utomlands när vi hoppade ur bilen igår. Vindarna är varma och solen värmer fortfarande mycket. Sensommaren när den är som bäst!

1
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00