ANNONS

I morgon kommer Tvillingpodden!

/

I morgon är det dags för ett nytt avsnitt av Tvillingpodden. Eftersom Jessica är mitt uppe i en flytt och försäljning, och har en spädis hemma samtidigt som hon jobbar, så fanns inte tiden den här veckan. Det kommer helt klart bli lättare så fort jag slutat på Skincity, då kommer vi ha tid för vårt företag i veckorna istället för på helgerna. Jag har precis klippt klart det sista av podden och jobbat med ett samarbete som ska upp på instagram imorgon. Nu ska det bli otroligt skönt att få lägga sig i sin egen säng och sova. Jag sover alltid som allra bäst hemma, med Nicklas nära.

tvillingpodden_bild

Vi lyssnade faktiskt på senaste avsnittet (Pullpinnen) i bilen på vägen ner till Torekov (efter önskemål från alla medpassagerare). Och det kan tyckas konstigt, men jag skrattade så mycket. Nicklas lyssnade för första gången och han vek sig också av skratt. Jag är så tacksam över att ha en galning som Jessica som tvillingsyster. Både hon och jag är rätt gränslösa. Så också vår mamma. Det roligaste jag vet är när Jessica ringer upp vår mamma och ställer högst privata frågor. Som mamma inte vill svara på. Mamma borde få ha stående 5 minuter i varje avsnitt av podden. Tack gud för att hon står ut med att ha två så knäppa ungar.

Jag, mamma och Elsa sommaren 2018. Vi gjorde en dagsutflykt till Grinda. 

Jag låg i solstolen i Torekov och skrev på en av mina böcker (håller på med två olika, en faktabok och en roman, men just nu är det fullt fokus på faktaboken). Jag känner en sån glädje och ett sånt pirr över att få göra det jag gillar allra mest, skriva. Och att jag ska få kombinera det med att jobba med förlossningar, ja… Det kan ju faktiskt inte bli bättre. Dags att sova, vi hörs mer i morgon! Hoppas att er helg och er söndag har varit precis så som ni ville ha den. <3

2
38

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00