Rolig inspelning i morgon

Jag har kollat upp hur mycket jag får berätta om vad jag ska göra i morgon… Men inte fått svar än. Jag ska hur som helst iväg på en sjukt rolig inspelning och fotografering. Jag har tagit ut en semesterdag så att jag kan sova ut, jobba med mina sociala medier och sen bege mig in till stan. Jag behöver också hämta ut mina glasögon som jag köpt, det har jag alldeles glömt bort. Jag lovar att skriva här om filmningen så fort jag får svar. Det rör sig hur som helst om ett drömuppdrag.

lindex_lagergren
Jag har fått låna kläder från Lindex för inspelningen i morgon. Älskar detta set! Jag hade ingen aning om att det skulle vara såhär varmt den här veckan… Sommarvärmen är verkligen härlig… Men det blir nog i svettigaste laget att ha detta i morgon, men det får gå. Jag fick en stunds gos med Bonnie förut, så mysigt att få vara nära henne.

418AE2D7-6F52-47CE-888B-6E6F2B1971EE
Jag får ett sånt lugn i hela kroppen av att ha Bonnie nära. Jag fick mata henne, sen somnade hon såhär, på mig. Nu ska jag och Jessica sätta oss ute på baksidan hemma hos henne och podda ett avsnitt av Tvillingpodden.

  1. Elin skriver:

    Lyllos Bonnie som har så många som älskar henne 💕

  2. Å vad spännande!! Lycka till säger jag då, ser fram emot att få höra vad det kan va för inspelning. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..