ANNONS

Månadens burgare för Vigårda

/

Marie Serneholt, Robin Bengtsson, Ellen Bergström, Daniel Paris mfl har gjort det innan… Och nu är det alltså min tur! Jag har fått äran göra ”Månadens burgare” som kommer att säljas under september månad hos Vigårda. Jag tackade ja på en gång när jag fick förfrågan, så himla roligt att de tänkte på mig. Jag äter ju som ni vet kött ganska sällan, så för mig blir det en vegetarisk burgare. Idag är det inspelning och jag ska få provsmaka burgaren som jag satt ihop i samarbete med en kock. Hoppas att ni kommer att gilla den! Och eftersom jag är en rätt knäpp människa, som sällan eller aldrig gör saker som många andra normala människor, så kommer det filmas på ett för de flesta ett ganska oväntat sätt. Ni får se resultatet nästa vecka!

angelica_beatrice_lagergren

Innan jag ska hoppa in i duschen och sminka mig för inspelningen och fotograferingen ska jag jobba här hemifrån köksbordet. Jag läste Joanna Swicas blogg och kände mig otroligt inspirerad att jobba från olika hotell sen när jag frilansar igen. Jag är precis som henne, en sån som gillar när det är liv och rörelse. Jag vill inte sitta och jobba där det är helt tyst. Sån har jag alltid varit. När jag var reporter på VeckoRevyn gillade jag när det pratades, spelades musik och folk pratade i telefon. Jag vet att vissa har väldigt svårt för det. De vill ha det tyst. Jag får mer inspiration av att se och höra människor. Hotell är ju då perfekt. Jag är sån som funderar och tänker också, vad personen gör på hotellet. Är hen där i arbete. Har hen en otrohetsaffär. Sker det skumma affärer bakom stängda hotelldörrar? Jag älskar det! Jag har ju två böcker på gång (en faktabok och en roman), men inser ju att jag måste skriva en deckare också. Jag vet att det finns massa grymma deckarförfattare, men jag har så många galna och sjuka idéer jag borde skriva om…

0
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00