Inspelning hos Vigårda i 35 gradig värme

Dagen igår var verkligen rolig! Jag hade dock inte räknat med att det skulle vara 100 grader varmt ute. Eller så varmt var det inte, men det kände som så varmt. Jag hade fått låna kläder från Lindex för inspelningen, och jag hade valt massa olika stickade varianter. Älskar hösten extra mycket just för att man får gosa in sig i stickat. Att det skulle vara högsommarvärme igår hade jag alltså inte räknat med. Jag tänkte när jag satte på mig min stickade polo och nästan hellånga stickade kjol, att så varmt kan det bara inte vara. Men oj så fel jag hade. Svetten rann under hela inspelningen! Dock älskar jag den här outfiten och kommer förmodligen bo i den när värmen slår över till kyla. 

IMG_5672
På måndag släpps min burgare hos Vigårda och den kommer att säljas under hela september månad. Jag fick sitta med deras grymma kock som hjälpt mig att ta fram denna ljuvliga burgare och vi gjorde en del ändringar i sista stund. Alltså den är så så så god! Och det säger jag inte bara för att jag blivit utvald att få göra en egen burgare, den är verkligen god. Jag väntar på att få se fotografens bilder och även ett kort filmklipp där jag springer runt i en… ja, ni får se när den är klar.

a_lagergren_vigarda

Jag gillar verkligen min nya hårfärg, med blonda slingor fram. Jag tycker att det blir fint kontrast till mina mörka ögon. Jag är dock riktigt sugen på lite längd. I morse när jag vaknade tidigt låg jag och googlade hairtalk hairband, det verkar ju vara optimalt. Att ha långt hår när man vill, men slippa sätta i massa klämmor (jag är inte bra på det). Jag ska kika närmre på det.

IMG_5683
Jag hade sneakers till kläderna igår, men tänker att det kommer vara snyggt med klackar eller boots till i höst. Och skinnjacka! Jag svettas i och för sig här och nu, av att bara tänka på skinnjacka. Missförstå mig inte, jag älskar sommar och värme, men jag var så inställd på höst och kyla nu. Jag såg att Jessica ville att Ibbe skulle ta ledigt så de kunde åka ut med båten, det hade varit underbart. Haha, nu var ju inte jag inkluderad i den planen, men jag hade velat åka mer båt den här sommaren. Nu ska jag duscha och åka och hämta ut ett paket till ett kommande samarbete. Sen blir det jobb på Skincity och träning på gymmet i huset. Igår skaffade jag nytt gymkort, men här på torget där jag bor.

 1. Ulrika skriver:

  Heeyyy! Juni, juli och augusti är sommarmånader! Inte sjutton är det höst än! Bara för att en dels semestrar slutar, skolor startar etc så har vi kvar vår sköna augusti! Badvattnet är perfekt nu : )

  Tack för en fin blogg, den är rent bra allt igenom!

  Hälsn. från läsare i Gbg ; )

  1. Lisa skriver:

   Eller hur, vi kommer nog få nog med höst sedan kan vi räkna med 😁

 2. Malin skriver:

  Köpte samma set idag. Längtar också efter att få använda det. Så härligt!

 3. Ida skriver:

  Men gud! Så snygg!! En egen hamburgare!!! Alltså!!

 4. Så fina kläder! Vilken storlek har du på det setet? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..