ANNONS

När vänner flyttar långt bort

/

Jag träffar ofta nya människor i olika sammanhang, människor som är fina på alla sätt och vis. Men vissa personer klickar man mer med än andra, så är det bara. En av mina bästa vänner Ida bor i Örebro, alldeles för långt bort. Men när vi ses är det som om tiden stått stilla… Eller nej. Nu när båda är mammor fattar man direkt att tiden inte stått stilla, för man ser tydligt på barnen att åren går. Vi var kollegor på VeckoRevyn och blev så himla nära vänner. Sen flyttade hon. Maria och Annika, två andra bästisar, de var också kollegor. Tack och lov flyttade de aldrig. Eller jo, Maria flyttade ner till Kalmar en vända för att avsluta sina studier, sen kom hon tillbaka.

Hur som helst har min kära vän och kollega Åsa fått jobb i en annan stan och lämnar nu Stockholm. Jag är självklart glad för hennes skull, men ledsen för min egen. Hon är så sjukt rolig, ödmjuk och fin. Jag kommer sakna alla våra skratt tillsammans. <3

IMG_5924 2

Idag matchade vi i grönt! 

IMG_5910

Åsa är egentligen Jessicas vän från början. Eller Annikas. Men nu lika mycket min. 

IMG_5935
Min klänning kommer från Ellos, men det verkar som att den tagit slut i lager. Jag ska maila och kolla om de får in den igen, för det är så många på instagram som frågat var den kommer ifrån. Kanske det skönaste plagget i min garderon. Lent som siden och så otroligt skön att ha på sig. Nu ska jag strax sova. Jag måste hoppa in och täcka upp på jobbet i morgon för en kollega som är sjuk. Ingen önskedröm när det är barnhelg, men det handlar bara om fyra timmar. Sen blir det kräftskiva hos Jessica och Ibbe, skoj!

5
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00