ANNONS

Inte det minsta bakis

/

Igår var det kräftskiva hemma hos Ibbe och Jessica. Det var så himla roligt där! Framåt kvällen började jag dock känna mig tjock i halsen och täppt i näsan. Och när jag kröp ner i soffan hemma hos mamma (barnen sov där) hade jag feberfrossa. Jag förstod nästan att jag skulle få kommentarer av mina storys igår. Och hur jag lät idag. Jag fick frågan ”Har du börjat dricka igen?”. Och ”Oj, du låter bakis idag”. Och jag har inga problem med den typen av frågor. Som jag skrev, så var jag beredd på det. Jag la upp en story när jag dansade på en bänk till Maria Magdalena. Jag var 100% nykter men jag har liksom exakt lika roligt i alla fall. Jag har inga problem med att dricka alkoholfritt.

IMG_6037

Jag och Nicklas möttes upp en stund och pussades. Han hade ingen möjlighet att vara med på kräftskiva tyvärr. Så tråkigt, men det kommer fler tillfällen. 

IMG_6041

Jag blev inspirerad av alla bilder från Summerburst, så jag fäste massa små stjärnor på kindbenen. Fint tycker jag! De satt dock inte kvar så länge.

IMG_6093

Jag snodde en klänning från Jessicas garderob. Den klänningen jag hade tänkt ha var alldeles för genomskinlig, så jag bytte om hemma hos henne. Tror hon sa att denna kommer från Bikbok. Väldigt luftig och skön.

IMG_6049

Annika, jag och Jessica ska ha ett möte på onsdag. 

IMG_6082

Bästa värdparet! <3 Sista kräftskivan i det här huset. Nästa fest blir i deras nya, stora villa.

IMG_3148

Jag, CJ och Pär. Jag insåg nu att jag saknar bilder på flera av gästerna. Men jag ser alltid det som ett gott betyg. Att man är här och nu, och inte tänker på att ta upp mobilen hela tiden. 

IMG_9030

Ormis, jag, Andy och Elin. Vänner för livet! 

IMG_9032

En låtsaskyss! Andy åker till Barcelona på tisdag och när jag insåg att vi inte vet när vi ska ses igen, ja då började jag gråta. Och sen kunde jag inte sluta. Ögonen är alldeles svullna idag.

IMG_6148

På kvällen blev det dessert (svingod chokladtårta med grädde) och allsång med George. Hans röst får alltid mig att bli rörd till tårar. Nu var det som om hans sång verkligen öppnade upp mina tårkanaler och mitt hjärta. Det var så vackert att stå där i Andys famn, låta tårarna rinna och titta upp mot den stjärnklara natten. Jag bär med mig den här kvällen för evigt! Jag är så tacksam för alla de fina vännerna jag har. Har ni hunnit vara på någon kräftskiva än?

0
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00