I morgon blir mitt älskade hjärta 4 år

Ikväll när jag nattade Philip var han alldeles pirrig. Och sa ”Jag kan INTE sova mamma. Det går inte”. 10 minuter senare låg han och snarkade. Men innan det låg han och snickesnackade om att han äntligen fyller år. Så mysigt att lyssna på hans gulliga lilla röst och hans förväntansfulla små fniss. Han är den gosigaste lilla apan jag vet. Alice har velat vara en bit ifrån mig nu när jag är så förkyld. Hon sa innan hon somnade ”Mamma, när är du frisk så jag kan vara nära dig igen?”. Jag försökte förklara för henne att om hon var smittad, så var hon förmodligen redan det nu. Och att en förkylning inte är nåt farligt. Men icke. Så länge jag snorar vill hon inte riskera nåt.

IMG_5947

Lyckan över att få vara hans mamma. Hans mamma i fyra hela år. 

IMG_5840

Han har världens gulligaste lilla fyrkantsface. 

IMG_1881

I morgon hoppas jag verkligen att jag vaknar utan feber. Jag vill kunna fira min lilla skruttmunk. Planen är hur som helst att hämta honom och Alice på förskolan och möta upp Stefan och barnens lillasyster. Sen blir det middag på en restaurang, Philip ska få välja själv. Håll gärna tummarna för att det sker ett mirakel inatt. Nu har jag precis slagit in hans cykel! Jag (eller Nicklas faktiskt) fyndade den på blocket. Den är så sportig och fin! Jag tror att han kommer bli så glad. Poliskläder ska han också få, som jag köpte på Polismuseet tidigare i sommar.

 1. Karin skriver:

  Min dotter fyller 5 år den 15 september. Så härlig månad att fylla år i!

 2. Det är verkligen någonting speciellt när ens barn fyller år, dagarna innan och speciellt på dagen. Tycker det känns som man återupplever dagen då, varje minut och varje tanke. Så fint på så många sätt att vara förälder :). Tror han kommer bli hur lycklig som helst för cykel och poliskläder :D.

 3. Camilla skriver:

  Alltså jag måste bara kommentera erat senaste avsnitt av tvillingpodden, HAHAHA jag skrek nästan rätt ut av skratt på bussen. Så sjuuukt roligt, hela avsnittet! Ni är grymma!!

 4. Polly3 skriver:

  Är Alice 5 i år och Philip och Elsa 4år?

  1. Ja, precis. Elsa fyllde 4 i maj och Alice fyllde 5 i juli. 🙂 Kram

 5. Så mysigt att fira lilleman. Och vilka fina presenter han får! 🍀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..