När kroppen bara säger stopp

Usch vad risigt jag mår. Jag hatar att klaga, men jag är verkligen helt sänkt av denna förkylning. Jag har lämnat barnen på förskolan (senare än vanligt) och nu blir det vila, te och vatten hela dagen. Jag har fortfarande feber och hela kroppen känns tung som bly. Efter alla år jag levt (snart 34) har jag lärt känna mig kropp. Jag kände ju hur denna förkylning kom smygande. Ibland kan man ju lyckas stoppa förkylningen, jag gör det oftast genom att inte koppla av. Inte så smart egentligen. Men det är när jag kopplar av och känner lugnet som förkylningen tar ett järngrepp om kroppen. Jag är nog inte ensam om att ha åkt på en höstförkylning. Det är ju en klassiker när skolan/förkskolan drar igång igen och alla barn (och bakterier) möts igen efter sommar och sol. 

IMG_6160

En bild från igår, hemma hos mamma. Jag fick en fråga på instagram hur jag vågar ha vita soffor när jag har så små barn. Och svaret är att det vågar jag inte. Det är hemma hos mamma som sofforna är krispigt vita. Jag älskar ljust och fräscht, men det funkar inte att hela tiden oroa sig över att barnen ska kladda eller spilla i soffan. Så hemma hos oss i Sollentuna är den nya soffan grå/blå. Så även den gamla, som Nicklas nu säljer på blocket. Fynd om ni frågar mig! 2500 kr för en knappt tre år gammal soffa i fint skick där nypris var 18.000 kr. 

2942552860

Nästa gång vi köper en soffa vill jag att den ska vara rosa. Eller ljusblå. Eller turkos. Eller ja, vilken färg som helst som inte är grå. Jag tycker att det är kul med färg!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och sova en stund. Vi hörs efter lunch!

 1. fanny s skriver:

  Krya på dig ❤ Och tack för att ni fick mig att kikna av skratt när jag vek tvätt och lyssnade på dagens podd! *bambi*

 2. Camilla skriver:

  Vi köpte en rosa (mild färg, i mörker ser den nästan grå ut) soffa och jag älskar den! Detr det bästa beslutet inredningsmässigt hittills! Tyvärr är den så stor att den antagligen blir hos honom nu då vi separerar, jag kommer flytta till mindre. Blä! Men färg på soffan – absolut! Go for it!

 3. Lisa skriver:

  Usch, stackare! Krya på dig. Här hemma är jag superförkyld också men sonen som förmodligen dragit hem nåt från förskolan är pigg som en lärka! Skönt ändå att man kan lämna på förskolan och få vila lite medan barnen gör av med energi med kompisarna! ❤️

 4. Frida skriver:

  Här hemma är jag och sonen sjuka oxå. Dock har han mycket mer energi än vad jag har 🙈
  Krya på dig!

 5. Susanne skriver:

  Krya på dig!
  Hoppas du blir frisk snart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..