ANNONS

Fotar samarbete hemma hos Jessica

/

Jag är så glad att jag och Jessica driver företag tillsammans. Vi hjälper alltid varandra när det kommer till att fota och filma samarbeten. När jag slutade på Skincity idag åkte jag direkt till Jessica, bytte om och körde igång med innehåll till instagram. Nu är vi klara och allt är inskickat för godkännande. Det är så det fungerar med samarbeten. Jag får en förfrågan, tackar ja eller nej, fotar/filmar och skriver. Sen skickar jag in det och inväntar svar från kunden om någonting måste justeras. Just nu sitter jag och letar kontor för 2020/2021. Om ni har något tips på ett kontor i Täby får ni gärna tipsa.

IMG_6772

Jag älskar att jag har fått tillbaka inspirationen till att driva företag. Efter skilsmässan kände jag bara att jag ville ha stabilitet och trygghet. Jag ville ha samma, samma. Jag ville inte att någonting skulle vara osäkert eller annorlunda. Nu när stormen lagt sig och vågorna slutat svalla vill jag ha storm igen. Haha, vilken klyscha. Men livet är ju ofta som ett hav. Helt oberäkneligt. Från en sekund till en annan kan det där lugna, stilla bli till ett kaos. Och det kan kännas som att man aldrig ska komma ur det. Jag kände mig sjösjuk länge efter skilsmässan. Som om eftersvallet liksom dröjde sig kvar. Men nu står jag stabilt och är redo att kasta mig ut igen.

IMG_6791

Jag längtar efter att få bolla idéer med Jessica. Jag längtar efter att kunna planera min egen tid igen. Att bygga upp mitt företag som doula. Skriva mina två böcker, fokus på en först såklart. Jag längtar efter en vardag med Jessica, min andra halva. Att få skratta, skriva och kissa på mig på arbetstid. Det är livet det!

0
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00