Han tryckte ner mig i sängen

Igår när jag skulle sova var Nicklas uppe lite längre än mig (som alltid, haha. Jag är helt dränerad på energi just nu) och jag låg i sängen. Jag hade precis lagt bort mobilen och lagt mig på mage när jag såg en skugga bakom mig som svepte förbi. Sekunden innan hade jag hört Nicklas gå och nynna på någon sång eller ramsa. Och stänga badrumsdörren. Så jag blev iskall i kroppen när jag förstod att skuggan i rummet inte var Nicklas. Han brukar dessutom aldrig gå över till min sida, utan lägger sig i sängen från hans sida. Från ingenstans trycks jag ner, stenhårt i sängen. Alltså verkligen hårt. Jag kunde varken prata eller skrika.

Det gick över på några sekunder och när Nicklas äntligen kom ut från badrummet berättade jag vad som hade hänt. Han tror att jag drömde. Eller tror. Han är övertygad om att jag drömde. Men jag vet att jag inte hade somnat! Jag har ju läst om nåt som heter sömnparalys, är det just det som hände mig? Eller ska jag ta hit ett medium? Det är inte första gången jag ser/känner någon annan här i lägenheten. Alice såg ju dessutom en vithårig dam vid vårt matbord…. Jag skulle vilja ta hit ett medium och ”släppa själarna fria”. Eller fråga vad de vill mig…

IMG_6650

En bild från igår när jag var på VMB Awards för att stötta mig gulliga vän Johanna som var konferencier tillsammans med Lojsan.

Tror ni på spöken? Kan ni se möta andar från andra sidan? Jag känner att jag vill utveckla den här sidan hos mig, men samtidigt skrämmer den mig. Jag har så länge jag kan minnas kunnat känna av när det är nåt annat i rummet… Jag vill lära mig kanalisera detta.

 1. Kakan skriver:

  Låter som sömnparalys, drabbad av det titt som tätt. En skugga som är på väg mot mig, som sätter sig ovanpå så man inte kan röra sig, skrika, eller göra någonting. Fruktansvärd upplevelse. Men det som hjälpa mig var att jag i det stadiet, när det händer, kunde vara så pass medveten att jag förstår att det inte är på riktigt. Det är bara jag själv som är på väg in i sömnen, kroppen har somnat men hjärnan är fortfarande vaken.

 2. Cajsa skriver:

  Hej! Tack för en fin blogg. Det låter som sömnparalys. Tyvärr hänt mig flera gånger och jag har känt mig fasthållen och att jag inte kan röra mig eller skrika. Jätteobehagligt! Har oftast hänt mig när jag varit stressad eller helt utmattad. (Ska tillägga att jag inte tror på spöken, för hade varit alldeles för rädd då)
  Kram!

 3. Maria skriver:

  100 % sömnparalys. Hade det som liten drömde samma mardröm att jag låg fastspänd på en bänk och det rasade tegelstenar över mig. Barnläkaren sa till mina föräldrar att sömnparalys ofta handlar om att drömma att man sitter fast/ inte kan röra sig. Tror inte ni har något spöke som trycker ner dig i sängen 😛

  1. Maria skriver:

   Tillägg: Får fortfarande detta när jag har feber (tänk hallucination). Du ser och hör och känner saker som inte finns.

 4. Minnie skriver:

  Jag ryser! Tror också på sånt och tycker absolut att du kan ta ett första möte med ett medium. Sen kan du bestämma om du vill gå vidare eller inte. Vissa i min familj har också visat sig kunna se ”väsen”. Lycka till!

 5. Jag skulle definitivt ta hem ett medium. Jag är en riktigt ”spökkärring”(30 år). Kan både se,känna och höra saker. Älskar allt som har med det övernaturliga att göra. Ta hem ett medium och berätta sen allt. Så spännande,verkligen!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..