ANNONS

Tre roliga bud och en begravning

/

En rolig fördel med att ha det jobbet (influencer) jag har är att jag får ta emot riktigt härliga bud. De senaste dagarna har jag fått tre bud som jag gärna vill lyfta här. Jag tipsade om min vän Johannas bok ”Det bästa som har hänt mig” och fick nu tre nya böcker. Är det nåt jag älskar att göra så är det att läsa. Försvinna in i en annan värld. Det får mig att tänka på annat oavsett vad som händer och sker i livet. Jag tycker inte om när en bok tar slut för fort, jag gillar att gå omkring och tänka på karaktärerna även när jag inte läser. Funderar på hur boken ska sluta och så vidare.

IMG_6797

”Falla fritt” av Heléne Holmström, ”Reload” av Henrik Fexeus och Catharina Enblad och ”Med varje andetag” av Nicholas Sparks. Jag ska börja med boken skriven av Holmström. Har ni läst någon av dessa tre? Ni som också gillar att läsa, vilken är er bästa bok genom tiderna? Jag skulle nog säga Darling Jim. Det är en bok jag ofta tänker tillbaka på.

IMG_6555

Ett annat roligt bud som nyligen kom var Ida Wargs lansering av schampo, balsam och inpackning. Jag ska testa hennes silverschampo och silverbalsam i morgon när jag duschar. Nu har jag inte testat produkterna än, men utsidan får 5 av 5 möjliga poäng. Sånt är viktigt tycker jag. Att det ser snyggt ut i badrummet.

IMG_6560

Sist men inte minst fick jag detta bud från CeraVe, en serie med hudvård. Jag får testa otroligt mycket spännande produkter via mitt jobb på Skincity. Men det är alltid kul att få möjlighet att prova någonting nytt. Min hud är som tur var tålig, så det funkar att experimentera med den utan att nåt speciellt händer. Jag gillar att det är pump på rengöringen. Ibland är jag så trött att det känns som ett stort projekt att ens öppna badrumsskåpet… Då är det smidigt med en pumprengöring stående på handfatet. Har ni testat CeraVe? Vad tycker ni?

Nu väntar en timmes jobb innan jag ska lägga mig i soffan och kolla på Idol eller SOS Alarm. Jag har inte bestämt vilket av programmen det blir än. I morgon är jag ledig från Skincity, men ledig för en mindre rolig sak. Jag ska på begravning tillsammans med Jessica och Acko. En riktigt sorglig begravning för en ung, fantastisk människa som lämnat oss alldeles, alldeles för tidigt. <3

7
39

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00