ANNONS

Födelsedagsfirande hos papi

/

Jag kom nyligen hem från födelsedagsfirande hos min pappa. Han fyller år idag och det firade vi med middag hemma hos honom och G. Jag åkte till barnens pappa när jag hade jobbat klart och så körde vi till deras morfar. Egentligen börjar mammaveckan i morgon men jag ville verkligen ha med barnen till pappa. Och S skulle iväg på annat, så det passade perfekt. Känslan när det flyter på i vårt samarbete är svår att beskriva. Då önskar man att det alltid kunde vara så enkelt. Vi missförstår varandra lätt och det skapar irritation. Men just nu är det toppen och jag njuter av det. Nicklas jobbade tyvärr nere i Linköping så han kunde inte vara med på middagen. Pappa bjöd på fiskgryta, nybakat bröd och sen prinsesstårta. Ljuvligt!

IMG_6876
Jag la undan mobilen när vi var där. Eller mestadels av tiden i alla fall. Jag la upp en story på instagram om en tävling jag har i samarbete med LG. Jag tävlar ut biljetter till Comic Con nu i helgen. In och tävla vettja! Farmor var också med på middagen och det var så mysigt att prata med henne. Jag körde hem henne efter middagen och hon är en av de roligaste människorna jag känner. Hon har så mycket att berätta om saker hon varit med om i livet. Hon inspirerar mig. Så stark, så klok och så vacker. Fina, fina farmor. När jag blir stor vill jag bli som henne.

IMG_0183

Jag, farmor och Jessica på vår fasters fest i somras. Världens finaste kväll! 

IMG_0125

Alltid lika snygg och välklädd!

IMG_6425

Jag tog inga bilder på mig själv, så den här får duga från förra veckans konferens med Skincity. I morgon blir det avfirning… säger man så? Avskedsfika? Jag jobbar min sista dag som fast anställd på fredag. Men hoppar in redan på måndag och tisdag som extra. Så det blir inget hej då som blir sorgligt. Jag ska se till att boka in jobbpass när jag inte har barnen. Då vill jag maxa arbetstiden, både med företaget och på Skincity. Nu är det hög tid att krypa ner i sängen. Jag var så trött när klockan ringde i morse och tänkte direkt att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag. Nu blev det inte så, men att få umgås med familjen en extra timme är mer värt än allt annat. Nu mer än någonsin vill jag vara nära hela tiden. Ta vara på allt.

3
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00