Jag älskar att fylla år

På söndag ska vi fira Philip som fyllt år. Han har önskat att ha kalaset hemma hos sin morfar Acko, så det är såklart att han ska få ha det. Han vill ha polistema, så Jessica ska göra en tårta som ser ut som en polisbil. Jag tror att den kommer bli så fin! Jag och Jessica fyller 34 år på tisdag och jag längtar verkligen. Ska man aldrig sluta känna sig pirrig över att fylla år? Jag ser fram emot att få vakna av sång från barnen. Det är så härligt att ha barnen hos oss nu den här veckan. Jag minns en födelsedag när jag vaknade helt ensam, sorgligt. 

IMG_6983

Igår firade vi av mig med tårta och det fanns kvar rester i kylen, så en del av dagens lunch bestod av denna chokladtårta. Nu ska jag åka och hämta barnen på förskolan och ha fredagsmys. Jag och Alice måste åka iväg och handla någon födelsedagspresent till en förskolekompis till henne. Hon ska dit på piratkalas i morgon, så gulligt tema!

IMG_6951

När barnen har somnat ikväll blir det jobb för mig hela kvällen. Det känns som jag tagit på mig lite för mycket jobb just nu när jag faktiskt fortfarande jobbar heltid. Idag är sista dagen som fast anställd, men jag jobbar måndag och tisdag nästa vecka också. Och hela helgen är uppbokad! Bara ta en celsius och tända lite ljus. Nicklas brukar också behöva sitta och jobbar när barnen somnat. Ganska mysig sak att göra tillsammans faktiskt. Önskar er en fin fredagskväll!

 1. Halloj fina du! Ta en Celsius – aldrig hört det uttrycket – vad betyder det?
  KraM☺️

  1. Det är en energidryck med koffein! 🙂 🙂

  1. Precis, det är en energidryck med massa koffein, för att bli piggare 🙂 Kram

 2. Maria skriver:

  Tack för en fin blogg! Måste fråga var ditt snygga röda nagellack kommer ifrån och vad det heter? Trevlig helg!🌸Kram

  1. Jag ska be mamma kolla upp det, snodde det av henne 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..