Längtar efter att få vara kreativ

Jag längtar efter att ha energi att vara kreativ igen. Just nu känns det som jag släcker bränder. Somnar på en sekund i soffan även om vi tittar på en riktigt spännande serie. Jag har kort stubin och känner mig allmänt slut. Jag vet att jag måste ta tag i träningen igen för att få energi. Jag VET ju att det ger mig energi. Jag har skaffat ett nytt gymkort och gymmet ligger fem meter ifrån vår lägenhet. Det finns inga ursäkter. Det är bara så tungt att komma igång. Jag är trött på att vara trött. Jag har ju fortfarande alldeles för låga värden när det kommer till järn och annat, så jag vet ju att det beror på det också. Och att jag haft en långdragen förkylning, det har också tagit på kroppen.

IMG_7009

Igår sa båda barnen ”Får vi sovmorgon i morgon mamma?”. Jaaa, sa jag. Men tror ni att de sov länge? Nix. De kom in till mig och Nicklas redan vid 06:00, så vi gick ut i soffan och kollade på film. Idag blev det Rapunzel…

IMG_7046

Och till Alices stora lycka träffade vi just Rapunzel på Comic Con där vi var idag. Hon kommer leva länge på det. Vi var där hela familjen! 

Det är irriterande att känna den här tröttheten, nästan som i början på en graviditet. Jag längtar efter att få lägga minst tre, fyra timmar om dagen på bloggen. Inte blogga i farten för att jag måste. Jag vill hitta tillbaka till skrivarglädjen. När jag känner att jag inte har nåt alls att skriva om sätter jag mig på pinterest och letar bilder. Just nu har jag fastnat för massa höstkläder. Det är min favoritårstid, både när det kommer till väder och kläder och ljus.

Här kommer bilder som inspirerar mig just nu:

f3914104d98ac3058e6e5a5bf6ba3be8

Jag ville ha en sån här kavaj förra året också, men när jag testade en kände jag mig som Ture Sventon. Någon som kommer ihåg honom?

f9fd073f-8597-40be-986a-d3a79adef706

Man vill ju känna sig som tjejen på bilden ovanför… Inte som herr Sventon. 

88a6dd95a66b1bcddd7853c5df20a193

Bästa färgkombon!

fe82dbd0e854190ff05a78bc8b74339f

Jag letar efter coola t-shirts. Coola låter ju töntigt, men lite tuffare, rockigare och ja, coolare. Jag såg att Gina hade några. 

be6d2c3e3018d6290ef5a98821481f6d

Överst på min önskelista står en skinnjacka. Jag och Jessica fyller år på tisdag! 

e2bc006e0048bbf4c910ed42cd67edfc

Hur magiskt vacker är inte denna klänning? Eller ja, hela bilden är fin tycker jag.

Nu ska jag hoppa ut i köket och hjälpa Nicklas med maten. Han är grym på att laga mat och jag vill lära mig av honom. Jag känner att det börjar bli dags att intressera sig mer för matlagning, jag vill ju vara bra på det. Men helst av allt vill jag tycka att det är kul.

 

 1. Vad jobbigt när man inte känner sig inspirerad, vad är det som hänt? Mycket jobb eller sjuk eller deppig? Har nog missat vad det beror på. Hoppas det kommer tillbaka snart. Inspirationen alltså.

  Träning är underbart, det är jobbigt att komma igång när man varit borta ett tag, men när man kört i 2-3 veckor så är det mycket mycket enklare att ta sig till gymmet.
  Jag halkade efter när jag blev sjuk, nu ska jag försöka ta mig tillbaka.

  Snygga och coola t-shirts, det är jag också ute efter! Säg till när du hittat.
  Ha en fin dag

  1. Det har nog bara varit lite för mycket på sista tiden. Jag har prioriterat så gott jag har kunnat, men känner inte att jag lägger tillräckligt mycket tid på rätt saker. Ska sätta mig i veckan och sätta en struktur, då kommer det nog kännas lättare. Kram

 2. Maria skriver:

  Tack för en fin blogg! Undrar var ditt fina röda nagellack kommer ifrån och vad det heter?🌸Kram

  1. Jag snodde det från mamma, haha. Jag ska be henne kolla upp färgen. 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..