New York, här kommer vi!

Dags att skapa romantiska och underbara minnen i New York. Jag sa på skoj till Nicklas att jag önskade mig en resa till New York i födelsedagspresent. Verkligen på skoj! Men igår precis innan jag skulle gå och sova överraskade Nicklas mig med att säga att han bokat en resa för oss två i mars. Jag är fortfarande chockad. Tänk att jag ska få uppleva staden jag älskar, med den mannen jag älskar mest i hela världen. Han som ger mig fjärilar i magen. Han som ställer upp för mig oavsett vad. Han som lyssnar, kommer med råd och säger emot. Han som jag ser upp till, som ser upp till mig, som lyfter mig. Han. Han och jag ska åka till New York. Mitt favoritställe i hela vida världen. Finns inget resmål som gör mig så pirrig som just New York.

Mitt hittills bästa minne från New York är kompisresan jag gjorde 2016. Jag, Jessica, Andy, Annika och Maria åkte dit i nästan en vecka och bodde i en svit. Vi hade livets ljuvligaste dagar. 

Chichen <3 

Så tacksam för de här människorna och de minnen vi skapade där och då. 

Jag var i New York 2012, 2016 och 2017. Jag är övertygad om att 2020 blir livets bästa resa. 2017 bestod mest av panikångestattacker, skrik, gråt och ren och skär sorg. Jag kände där och då att jag aldrig mer ville tillbaka. Men nu, nu längtar jag dit. 

Brooklyn bridge. 

Maten! Maten! Maten! Drömbrunch på bilden.

Den här utsikten! Den här gången vill jag gärna bo i Greenwich Village. Det är så fint där. Har ni tips på boende där så kommentera gärna. Nu blir det Idol och te här i soffan. Jag har varit på gymmet och kört 30 minuter på crosstrainern samtidigt som jag kollade på avsnitt 2 av Kapten Klänning. Mår illa av den mannen. Usch.

 1. Hej! Härligt med ny!

  En annan fråga, lyssnade precis på ett gammalt avsnitt av tvillingpodden, om psykisk ohälsa med ”Matilda jag”. Såg på hennes Instagram att hon fått barn nu osv! Önskar henne som gäst i tvillingpodden igen, var ett så bra avsnitt

 2. A skriver:

  Hejja Niklas vilken bra present! 🙂

 3. Maja skriver:

  Hotell är ju dessvärre rätt dyrt i NYC… men kan verkligen tipsa om The Marlton vid Washington Square Park, mittemellan East Village och Greenwich Village. Toppläge ock väldigt fina rum. Bodde där när vi gifte oss i staden 2016 och hoppas på att bo där igen nästa gång!

 4. Maria skriver:

  Vi har planerat att girs vår första bröllopsdag i New York men går allt enligt plan blir jag nog gravid i början av 2020 och då vill jag inte flyga i maj 🙈

  1. Maria skriver:

   att fira*

  1. A skriver:

   Tror det är klokt om du verkligen, verkligen inte vill åka. Jag flög nu 7+7 timmar med mellanlandning och det var rätt tufft och jag är bara i fjärde månaden. Men till NY går det ju direkt flyg OM du verkligen vill åka, men staden finns ju kvar också 😊

 5. Hanna skriver:

  Vad roligt med revansch på NY! Heja dig och Niklas,

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..