ANNONS

Träningsvärk deluxe

/

Jag fick mig en riktig genomgång av kroppens alla muskler i lördags när jag körde body pump. Och då menar jag verkligen kroppens alla muskler. Inatt har jag legat och pipigt av värk. Jag borde kanske (eller inte kanske, jag borde punkt slut) ha tagit det lite lugnare. Jag är väldigt otränad, så ett 60 minuters riktigt hårt kämpande tog verkligen på denna lille kropp. Men det är ju inget farligt, det här med träningsvärk. Så det är bara bita ihop. Jag ska ta mig ut på en promenad så att jag får igång musklerna igen, det brukar hjälpa. Jag önskar att jag hade bott i ett hus med ett badkar… Nicklas och jag kikade på ett hus på hemnet för några veckor sen. Ett hus som skulle vara PERFEKT för vår stora familj. Jag släppte det ganska snabbt, eftersom jag inte tänkte att det var aktuellt att flytta igen. Men igår sa Nicklas ”Älskling, huset som vi tittade på är inte sålt. Jag har köpt det till oss!”

lagergren_offerta

Nej, så sa han såklart inte. Det är ju inte Sex and the city jag är med i, haha. Men det hade ju varit skoj. En liten överraskning sådär en måndag. Jag hittade ett annat hus på hemnet som har visning idag. Men jag tror att vi ska landa här i lägenheten i ett år i alla fall, innan det är dags att köpa hus. Det är nyttigt för mig och min personlighet också, att länga efter någonting. Att stanna upp. Att nöja sig. Att inte alltid sträva efter mer och mer och mer. I slutändan spelar det ju ingen roll, vi har tak över huvudet och mat på bordet, varje dag.

IMG_6476

Tröja och skor från Ellos, mina jeans är från Neuw. Det började bli i kallaste laget för öppna jenas, i morse när jag gick ut var det frost på marken och det kom rök från munnen. Då vet man att sommaren definitivt är över.

tvillingpodden_bild

Jessica och Bonnie var precis här och spelade in Tvillingpodden, så nu ligger veckans avsnitt uppe. Bara några timmar försent, ledsen för det. Vi ska spela in nästa veckas avsnitt redan i morgon eller på onsdag, så att vi inte riskerar att det kommer försent. Tack för överseende! <3

4
26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00