ANNONS

En mysig middag på Vigårda

/

Jag och Nicklas hämtade upp ena hans son (som har mammavecka) och åkte till Vigårda för att äta middag. Min halloumiburgare som jag gjort i samarbete med Vigårda. Sista rycket för den som vill äta den nu! Den finns bara till och med måndag, i oktober är det en ny ”Månadens burgare”. Har du inte ätit den än, gör det! Både Nicklas och hans son gillade den.

IMG_7777

Härligt att få vara VIP på Vigårda! 

vigarda_angelicalagergren

Här ser ni vad den innehåller. 

vigarda
Jag gillar vanliga pommes bättre, men var sugen på sötpommes idag. Gott!

Det var mysigt att äta middag bara vi tre. Det är viktigt att umgås med bara ett barn i taget när det går. När vi är allihopa är det svårt att låta alla få lika mycket fokus och uppmärksamhet. När Alice och Philip är med måste jag av naturliga skäl lägga mitt fokus på dem. De är ju bara 4 och 5 år gamla och Nicklas barn är snart 10 år. Men nu kunde vi sitta och prata vi tre och det är fint att ha möjligheten att göra det då och då. Nu tittar vi på Lilla Aktuellt och äter torkad mango. En bättre tisdag! <3

0
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00