En riktigt god frukost

Det finns en frukost som jag verkligen kan längta efter att äta och det är inte bröd. Även om jag är en av jordens största brödälskare. Jag kan längta efter havregrynsgröt, speciellt nu när det börjar bli kallare ute. Jag kokar havregrynen i vatten och sen har jag på kanel, banan eller bär. Eller båda! Och toppar med havremjölk. Så gott! Sen vill jag gärna ha en kopp nybryggt kaffe till och ett krämigt ägg.

IMG_7489

Vad äter du helst till frukost? Gör du skillnad på helg och vardag?

IMG_5479

I morse följde jag med Jessica och Bonnie till barnläkaren. Bonnie har ett blåsljud på hjärtat och det ville bvc kolla upp vidare. Det ville även barnläkaren göra, även om han var säker på att det inte var någon fara. Så nu har Knirken fått en remiss till Karolinska där de ska kika lite extra på hennes hjärta. Tänk vilken sjukvård vi har här i Sverige, otroligt. Jessica känns inte orolig längre, men var glad att jag var med som stöd. Jag tycker alltid att det är svårt att ta in allt läkaren säger när man är ensam. Eller har med sig barn. Då är det skönt att ha med sig någon annan.

Min snygga fuskpäls på bilden kommer från Gina Tricot, men den är gammal. Jag köpte den när Annika, jag och Jessica hade vår loppis i Annikas trädgård. Tydligen släpper den lite ludd, för när vi kom in till läkaren hade Bonnie små grönblå strån i hela händerna…

 1. Hanna skriver:

  Men vad fin du är i håret!👌🏻. Varför har du inte uppsatt oftare!?😊

  1. Tack snälla! Jag vet faktiskt inte, det borde jag ha 🙂 Kram

   1. Alona skriver:

    Verkligen! Du är jätte fin när håret är så !

 2. A skriver:

  Så fin bild på dig! 🙂

 3. Emma skriver:

  Så himla fin du är på denna bild😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..