ANNONS

Vilka drömjobb har du haft?

/

God morgon gänget! Hoppas att ni sovit gott. Jag sov helt okej, jag låg och snurrade runt länge innan jag somnade. Jag fick en fråga på instagram som jag tänkte svara på här. ”Vilka drömjobb har du haft?” lyder frågan. Det finns många svar, haha. Som barn drömde jag om att bli pirat. Väldigt speciellt att drömma om att bli kriminell, men det var nog inte det som lockade. Det var Pippi på de sju haven som inspirerade mig. Eller så var det spänningen i att sno… på havet. Oklart.

IMG_7404

Andra drömyrken jag haft (och vissa har jag fortfarande kvar) är: Barnmorska, sjuksköterska, författare, journalist, delfinskötare (klassiker ju!), chefredaktör för tjejtidning, narkossköterska på plastikklinik mm. Mycket inom sjukvård, för jag tycker att det är så spännande. När jag var och hälsade på min faster på intensiven hade jag en miljon frågor om alla slangar och apparater. Sjuksköterskan förklarade tålmodigt. Jag var 100% fascinerad under Jessicas förlossning. Av kroppen och dess förmåga att hantera smärtan. Av barnmorskan och undersköterskans arbete. Av narkosläkaren som kom in och satte spinalbedövning i Jessicas rygg. Exakt allt var spännande. Vad har du haft eller har för drömyrken? Kommentera gärna.

IMG_7411

Annika Chichen Norman har fött båda sina söner med snitt. Det vore också en upplevelse att vara med på. Eller en operation överlag… Men det är nåt visst med att man liksom skär ut ett nytt liv. En liten bebis. Vi planerar en ny resa hösten 2020. Vi var i New York hösten 2016 och är sugna på att åka dit igen. Jag ska dock till New York i vinter med Nicklas, så för mig spelar resmålet mindre roll. Så länge jag får umgås med Annika, Maria, Jessica och Andy i flera dagar är jag nöjd.

Snart kommer Jessica hit och vi ska spela in Tvillingpoddens avsnitt som kommer nästa vecka. Jag känner att axlarna är uppe under öronen och andetagen är ytliga. Jag sover med ljudet på min mobil. Allt för att få snabba uppdateringar om hur min älskade faster mår. Jag vet att det går framåt, men oron är hela tiden där. Jag skickar styrka till henne, hennes man och barn även idag. <3 Hör av dig till den du älskar idag och säg det. Vänta inte, bara gör det.

11
47

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00